Guerlain L´Homme Ideal Apă de parfum pentru bărbați

Etichetă: Apă de parfum

Descrierea produsului

Apa parfumată a bărbaților Guerlain L'Homme Ideal ascunde prospețimea nesfârșită a citricelor și misterul ispititor al Orientului. Parfum L'Homme Ideal reprezintă un bărbat puternic, încrezător care vrea să fie în centrul atenției. El iubește libertatea, aventura, și el iubește stilul. Treziți-vă în tine o dorință și o pasiune ascunsă! ** Cu parfumul lui Guerlain L'Homme Ideal vei deveni seducătorul perfect.

Jocul ispititor de migdale, piele și vanilie

Parfum L'Homme Ideal dezvăluie citrice proaspete, migdale, lavandă și condimente selectate în primele minute. Următoarele tonuri blânde de cimbru și rozmarin trec încet într-o inimă dulce, care amestecă vanilie, trandafir, cireșe și tămâie. Compoziția este închisă de aroma intensă de piele, lemn de santal și boabe tonk. Parfumul L'Homme Ideal vă completează perfect stilul și îl conduce la impecabilitate.

Când să alegeți parfumul L'Homme Ideal?

Cu parfumurile, este ca și cu hainele. Pentru diferite ocazii, se vor potrivi diferite tipuri de parfumuri. Este recomandabil să folosiți parfumuri mai ușoare atunci când mergeți în locuri unde există mai mulți oameni într-un spațiu mai închis. Dimpotrivă, dacă sunteți încrezători șidoriți să impresionați și să vă încânți, nu vă fie teamă de parfumurile complete, inclusiv apa parfumată a lui Guerlain L'Homme Ideal. Și momentele extraordinare de pasiune necesită parfum excepțional - încă o dată puteți folosi L'Homme Ideal, aplicați-l doar pe zonele de puls ale pielii dumneavoastrăîn cantități mai mari**. Preferabil chiar înainte de eveniment, astfel încât el are o șansă de a arăta off toate straturile sale uimitoare...

Alternativele produsului Alternative Guerlain L´Homme Ideal

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: