Obține gelul de duș Gabriella Salvete la comenzile de produse de corp de peste 29 de Lei!

Hermes L´Ambre des Merveilles Apă de parfum pentru femei

Etichetă: Apă de parfum

Descrierea produsului

Thierry Hermés, fondatorul renumitului brand cu același nume, axat pe produse de lux exclusive și de calitate premium. Produsele realizate din cea mai fină piele sub formă de genți de mână, accesorii, încălțăminte, bijuterii, eșarfe de mătase de renume mondial, dar și porțelan, acestea sunt produsele de lux cu tradiție de familie ale brandului. Ca majoritatea caselor de modă, Hermés a decis să facă un pas în direcția cea bună și și-a creat colecția de parfumuri. Acestea sunt proiectate de cei mai buni parfumieri din industrie, din 1944.

Hermés L'Ambre des Merveilles îmbină misterul, miracolul, căldura și senzualitatea. Sticla magnifică pe care este reprezentat cerul înstelat ascunde un parfum oriental pentru femei, dominat de vanilie**. Acest lucru este completat de labdanum, amber și patchouli. L'Ambre des Merveilles a fost creat de duoul de parfumierie Ralph Schwieger și Nathalie Feisthauer.

De la surpriză la magie, de la magie la fascinaţie. Hermés L'Ambre des Merveilles Apa de parfum este strălucitoare, lăsând în urmă un nor de vis, oriunde te conduc pașii tăi.

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: