HUGO BOSS Boss Bottled Apă de toaletă pentru bărbați

1x
Vă vom livra
Casete cadou HUGO BOSS Boss Bottled Apă de toaletă puteți cumpăra avantajos seturi cadou

Descrierea produsului

Doar câteva parfumuri au devenit legendare. HUGO BOSS Boss Bottled Eau de Toilette este unul dintre acele parfumuri mitice. Îndrăzneț, elegant și dinamic, combină note proaspete cu note picante care subliniază carisma și clasa bărbaților moderni. Lansat în 1998, parfumul HUGO BOSS Boss Bottled continuă să-și uimească fanii din întreaga lume. Ocupa un loc binemeritat printre cele mai bune parfumuri.

Un parfum lemnos - picant pentru bărbații moderni

Parfumul HUGO BOSS Boss Bottled întruchipează clasa, eleganța și masculinitatea care reflectă stilul tău. Inițial, parfumul emană note răcoritoare de lămâie, bergamotă, geraniu, măr, prună, care sunt îmbogatite cu mușchi de stejar. Inima pune în mișcare un dialog armonios de garoafă, mahon și scorțișoară. Parfumul Boss Bottled ajunge la baza plin de lemn de cedru, lemn de santal, măsline, vetiver și vanilie.

Prin prospețimea sa intensă și atractivitatea ultra-seducătoare, apa de toaleta HUGO BOSS Boss Bottled va apela cu siguranță la bărbații moderni și eleganti.

Descoperiți mai multe

EDIȚIA HUGO BOSS BOTTLED
EDIȚIA HUGO BOSS BOTTLED

Bărbatul BOSS este pregătit pentru succes – este competitiv, îndrăzneț și ambițios. Ritualurile sale zilnice de pregătire fac parte din misiunea sa personală de a avea succes, iar BOSS Bottled a devenit un element consacrat al armurii pe care o îmbracă zilnic. Încrezător și contemporan: liniile bine definite fac din BOSS Bottled un clasic, întruchipând spirtul BOSS într-un parfumul. Îmbinând eleganța și stilul, acesta a fost conceput pentru bărbatul modern. Vivace, cu note proaspete și senzuale, parfumul radiază distincție, rafinament și bucurie de viață pură. 

Bărbatul BOSS este pregătit pentru succes – este competitiv, îndrăzneț și ambițios. Ritualurile sale zilnice de pregătire fac parte din misiunea sa personală de a avea succes, iar BOSS Bottled a devenit un element consacrat al armurii pe care o îmbracă zilnic. Încrezător și contemporan: liniile bine definite fac din BOSS Bottled un clasic, întruchipând spirtul BOSS într-un parfumul. Îmbinând eleganța și stilul, acesta a fost conceput pentru bărbatul modern. Vivace, cu note proaspete și senzuale, parfumul radiază distincție, rafinament și bucurie de viață pură. 

În echilibru cu o notă de vârf proaspătă și cu tonuri de fructe, inima caldă cu note florale și de mirodenii este dominată de geraniu, asezonată cu o picătură de cuișoare. Nota de bază este categoric masculină, cu o armonie vivace de lemn de santal, cedru și vetiver. Revigorează-ți opțiunile zilnice cu acest clasic atemporal. 

În echilibru cu o notă de vârf proaspătă și cu tonuri de fructe, inima caldă cu note florale și de mirodenii este dominată de geraniu, asezonată cu o picătură de cuișoare. Nota de bază este categoric masculină, cu o armonie vivace de lemn de santal, cedru și vetiver. Revigorează-ți opțiunile zilnice cu acest clasic atemporal. 

Alternativele produsului Alternative HUGO BOSS Boss Bottled

Rating 3.5

(evaluat de 1x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 1x recenzii

Review 1x

Ioana

Da, l-as recomanda cu placere. Nu am intalnit deocamdata vreun barbat caruia sa nu-i placa.

  • Un parfum foarte placut, combinatia dintre mar si vanilie il face usor mai diferit. Poate fi purtat si vara. Este potrivit pentru toate varstele. Cand nu stii ce să porti, te poti baza pe el fara probleme.
  • As fi dorit ca longevitatea sa fie mai buna. Dupa 3-4 ore, il simti doar daca stai foarte aproape de respectivul domn.
Adăugați review și ajuta pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: