Obțineți transport gratuit la comenzile din brandul HUGO BOSS!

HUGO BOSS

Ai transport gratuit la comenzile din brandul HUGO BOSS. Vei vedea reducerea de transport în pasul al doilea al comenzii, după ce selectezi transportul și plata.

Intră în sezonul de vară cu parfumurile preferate HUGO BOSS. Nu rata HUGO BOSS Boss Bottled Eau de Toilette pentru bărbați sau HUGO BOSS Boss Ma Vie Pour Femme Eau de Parfum pentru femei.

Promoția este valabilă în perioada 22 iunie (8:00) - 5 iulie 2022 (23:59) sau pentru primele 200 de comenzi. Transportul gratuit poate fi obținut doar dacă plasați comanda în e-shop-ul www.parfimo.ro.


TOP PRODUSE

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre brand HUGO BOSS

HUGO BOSS - acest brand nu mai are nevoie de nicio prezentare. Hugo Boss este o companie germană specializată în prêt-à-porter care a fost creată în 1924 de către Hugo Ferdinand Boss. La început, Hugo Boss era un couturier de excepție și a fost la un pas de faliment în 1931. Brandul Hugo Boss a cunoscut doar o dezvoltare moderată până la fondarea grupului Hugo Boss în 1970, când marca se mișcă într-o direcție nouă: prêt-à-porter pentru bărbați.

Astăzi, marca HUGO BOSS are succes și produce costume pentru bărbați, îmbrăcăminte sport, modă pentru femei, diverse accesorii și, de asemenea, parfumuri și produse cosmetice. Parfumurile pentru bărbati HUGO BOSS sunt populare printre barbații de toate vârstele si satisfac nevoile barbaților carora nu le place excesul si prefera parfumurile clasice. Hugo Boss a creat, de asemenea, parfumuri excepționale pentru femei, precum celebrul parfum Femme sau parfumul Woman

Parfumurile HUGO BOSS întruchipează eleganța și rafinamentul.

Transport:
Plată:
Certificate: