Obține o cremă de mâini la comenzi Marc Jacobs!

HUGO BOSS

Primești cadou un gel de duș HUGO BOSS Hugo Man 50 ml la comenzi din brandul HUGO BOSS de peste 110 LEI. Nu rata noutățile și lărgește-ți colecția cu parfumurile BOSS Bottled Limited Edition pentru bărbați și BOSS Alive Limited Edition pentru femei.

Promoția este valabilă în perioada 13 octombrie (8:00) până la 26 octombrie 2021 (23:59) sau până la epuizarea stocurilor. Cadoul poate fi obținut doar la comenzi din magazinul electronic www.parfimo.ro.


TOP PRODUSE

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:

Despre brand HUGO BOSS

HUGO BOSS - acest brand nu mai are nevoie de nicio prezentare. Hugo Boss este o companie germană specializată în prêt-à-porter care a fost creată în 1924 de către Hugo Ferdinand Boss. La început, Hugo Boss era un couturier de excepție și a fost la un pas de faliment în 1931. Brandul Hugo Boss a cunoscut doar o dezvoltare moderată până la fondarea grupului Hugo Boss în 1970, când marca se mișcă într-o direcție nouă: prêt-à-porter pentru bărbați.

Astăzi, marca HUGO BOSS are succes și produce costume pentru bărbați, îmbrăcăminte sport, modă pentru femei, diverse accesorii și, de asemenea, parfumuri și produse cosmetice. Parfumurile pentru bărbati HUGO BOSS sunt populare printre barbații de toate vârstele si satisfac nevoile barbaților carora nu le place excesul si prefera parfumurile clasice. Hugo Boss a creat, de asemenea, parfumuri excepționale pentru femei, precum celebrul parfum Femme sau parfumul Woman

Parfumurile HUGO BOSS întruchipează eleganța și rafinamentul.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: