HUGO BOSS Boss Ma Vie L´Eau Apă de toaletă pentru femei

Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Boss Ma Vie L'Eau apa de toaletă din 2018 este inspirată de primăvară în plină desfășurare. E ca şi cum picăturile de ploaie de primăvară pe petale care sclipesc în depărtare datorită razelor soarelui de dimineaţă. Parfumul lui Boss Ma Vie L'Eau evocă în voi momente de neuitat pline de așteptări. Veți excela la locul de muncă, în societate, în plimbări și în privat. Reglarea ei optimistă** evocă imediat un zâmbet pe oamenii din jurul tău. Pregătiți-vă pentru atenția bărbaților, precum și pentru întrebările femeilor despre parfumul dvs.

Parfum de bujor afrodisiac

Women Parfum Boss Ma Vie L'Eau de la faimoasa marcă Hugo Boss prezintă un parfum proaspăt, floral roz dominat de bujor, floare de cactus, mosc alb, trandafir îmbătător și cedru nobil. Apa de toaletă a Boss Ma Vie L'Eau este concepută pentru zilele de primăvară și de vară pentru a sublinia cel mai bine farmecul feminin și pentru a vă aduce răcorirea dorită. Petreceți o vacanță plină de bucurie** cu un parfum original de bujor!

Bucurați-vă de timpul de trandafiri și relaxați-vă elegant

Odată cu primăvara vine vremea mai caldă, care este o provocare pentru a ușura garderoba și mirosea. Parfumurile grele condimentate de iarnă alternează compozițiile mai ușoare pline de flori, cu atmosfera unei sărbători însorite lângă mare. Brandul Hugo Boss este legat în mod inerent de lumea modei și accesoriilor bărbaților, dar este, de asemenea, renumit pentru parfumurile de lux pentru femei. Apa de toaletă HUGO BOSS Boss Ma Vie Pour Femme L'Eau este una dintre ele — 100% alegere bună pentru noul sezon de primăvară și vară**.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest