Cadou Hugo Boss Boss Alive Body Lotion (75 ml) la cumpărături de peste 119 LEI.

JOOP! Femme Apă de toaletă pentru femei

Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Învăluiți-vă într-un orient plin de flori senzuale cu **apă de toaletă Joop! Femme. Acest parfum oriental lemnos vă va prinde în plasele sale și vă va sublinia feminitatea. Acesta a fost expus pe rafturi din 1987 și câștigă încă admiratori noi și noi astăzi.

Parfumul ascunde o combinație bizară de fructe proaspete cu coriandru și aldehide, care vă vor inunda cu un sentiment de puritate și lux. În inimă, aceste acorduri înfloresc pe un val de flori delicate romantice de portocale, iasomie, lăcrămioare și trandafir. Farmecul seducătorului atractiv vă va oferi baza puternică a parfumului, care constă din note lemnoase de lemn de santal intens în armonie cu vanilie delicată, patchouli, boabe tonka și chihlimbar însorit.

Trebuie să ridici o seară festivă la o experiență de neuitat? Atunci decide pentru Joop! Femme. Perfect pentru seri misterioase pline de seductie spumante. Vă va încălzi în zilele înghețate, când vă va însoți pe tot parcursul zilei, ca o amintire caldă a zilelor de vară în Orientul Îndepărtat. De ce să nu vă răsfățați cu puțină seducție și lux? Apa de toaletă Joop! Femme îţi va da toate astea.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 4.7

(evaluat de 3x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 3x review

Review 3x


Recenzie client - Compari.ro

Este parfumul preferat

ElenaM.
Recenzie client - Parfimo.ro

Recomand daca va plac parfumurile cu flori albe.

  • Potent, pertistent, tare
  • Capacul de plastic nu se inchide bine
Recenzie client - Compari.ro

Timeless


Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest