Obțineți cadou de la brandul Cacharel !

JOOP! Femme Apă de toaletă pentru femei 100 ml

În stoc   |  (ID: 2431)
104,90 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Învăluiți-vă într-un orient plin de flori senzuale cu **apă de toaletă Joop! Femme. Acest parfum oriental lemnos vă va prinde în plasele sale și vă va sublinia feminitatea. Acesta a fost expus pe rafturi din 1987 și câștigă încă admiratori noi și noi astăzi.

Parfumul ascunde o combinație bizară de fructe proaspete cu coriandru și aldehide, care vă vor inunda cu un sentiment de puritate și lux. În inimă, aceste acorduri înfloresc pe un val de flori delicate romantice de portocale, iasomie, lăcrămioare și trandafir. Farmecul seducătorului atractiv vă va oferi baza puternică a parfumului, care constă din note lemnoase de lemn de santal intens în armonie cu vanilie delicată, patchouli, boabe tonka și chihlimbar însorit.

Trebuie să ridici o seară festivă la o experiență de neuitat? Atunci decide pentru Joop! Femme. Perfect pentru seri misterioase pline de seductie spumante. Vă va încălzi în zilele înghețate, când vă va însoți pe tot parcursul zilei, ca o amintire caldă a zilelor de vară în Orientul Îndepărtat. De ce să nu vă răsfățați cu puțină seducție și lux? Apa de toaletă Joop! Femme îţi va da toate astea.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 4.8

(evaluat de 4x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 4x review

Review 4x


Recenzie client - Compari.ro

Am cumpărat acest produs pentru că firma Joop! este una serioasa și oferă calitate la preturi accesibile. De altfel, acest parfum a avut un preț bun pe Parfimo.

  • Are un miros puternic, aldehidic și perfect pentru vreme de iarnă sau toamna târzie... îl văd purtat într-o zi însorită de iarna geroasă... sa fie un soare puternic pe niște temperaturi mici... și niște zăpadă înghețată pe alocuri...
  • Pe mine, acest parfum mă face să mă gândesc la Coco Chanel Nr. 5...
  • Nu are
Recenzie client - Compari.ro

Este parfumul preferat

ElenaM.
Recenzie client - Parfimo.ro

Recomand daca va plac parfumurile cu flori albe.

  • Potent, pertistent, tare
  • Capacul de plastic nu se inchide bine
Recenzie client - Compari.ro

Timeless


Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest