L´Oréal Professionnel Tecni.Art

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:

Despre produse L´Oréal Professionnel Tecni.Art

Vrei o coafură originală cu care să atragi atenția întotdeauna și peste tot? Comandați cosmetice speciale de la un expert, marca franceză L'Oréal Professionnel, care are o vastă experiență în acest domeniu. Produsele sale sunt, de asemenea, folosite de personalități celebre, ca Eva Green, Kirsten Dunst și faimosul model Twiggy.

L´Oréal Professionnel Tecni.Art: Produse de styling deTOP

L'Oréal Professionnel Tecni.Art este o gamă profesională de îngrijire a părului care se concentrează pe stilul și aranjarea tuturor tipurilor de păr. Puteți alege dintre lacuri speciale, geluri, spume de întărire, ceară, paste sau produse de protecție a părului în timpul întinderii și uscării. Cu produsele Tecni.Art veți obține fixarea și volumul necesare părului fără a-l încărca. A fost proiectat de profesioniști pentru profesioniști, dar puteți obține rezultate excelente chiar și acasă.

Recomandări privind produsele cosmetice din seria L'Oréal Tecni.Art

În linia L'Oréal Tecni.Art puteți găsi spray-uri de păr, spume de fixare, seruri, paste de styling și alte produse care sunt utilizate în mod obișnuit în saloanele de coafură. Cel mai bine evaluat aici este spray-ul Fix Design, un spray mecanic conceput pentru fixarea puternică a întregii coafuri sau accentuarea părților sale. Spray-ul se concentrează foarte precis, fixează și, în același timp, protejează părul de razele UV. Nu lasă reziduuri. Se aplică pe coafura uscată de la o distanță de 15 cm. De asemenea, este foarte populară spuma de fixare pentru volum Full Volume Foam care a primit această recenzie: „Fixează bine chiar și părul foarte fin, nu lipește, nu încarcă. În comparație cu produsele similare din aceeași categorie, acesta este mai bun și mai durabil. Un raport bun preț-performanță. „

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: