Lancôme Miracle Apă de parfum pentru femei

Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Dacă așteptați un miracol sub forma unui parfum perfect care vă încântă, poate că tocmai ați primit-o. Filozofia aromei excepționale a apei parfumate Lancome Miracle** constă în faptul că frumusețea se bazează pe viață și în percepția fiecărei secunde a vieții ca un miracol dat nouă. Fața parfumului a devenit faimoasa actriță Uma Turman, care prezintă o femeie care poartă parfumul lui Lancome Miracle. O astfel de femeie este superbă atât în interior, cât și în exterior și este capabilă să se miște cu ușurința unei creaturi de basm. Parfumul a fost lansat în 2000 și este potrivit pentru orice ocazie.

Parfumuri orientale

Simfonia parfumată începe cu aroma îmbătătoare a freziei și a acordurilor exotice de lychee. Inima parfumului este construită pe ingrediente parfumate contrastante, care formează împreună interacțiunea perfectă care vă va câștiga. Aroma proaspătă de mandarină, aroma de iasomie și magnolie este completată de o atingere picantă de piper și o aromă inconfundabilă de ghimbir. Accentele din centrul parfumului sunt împletite cu note de iasomie misterioasă, chihlimbar însorit și miros senzual de mosc. Miracol miraculos pentru o femeie miraculoasă? Farmecul pe cei din jurul vostru cu apă parfumată pentru femei Lancome Miracle.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 4.7

(evaluat de 5x)

  • 60 % dintre clienţi recomandă
  • 5x review

Review 5x


Barabas M.
Comentariu vizitator - Parfimo.ro

Da

  • Eu
  • Da
Recenzie client - Compari.ro

.

  • .
  • .
Recenzie client - Compari.ro

L-am cumparat ptr mine. Am cautat un parfum fresh si acesta s-a potrivit.

Daniela
Comentariu vizitator - Parfimo.ro

Cu cea mai mare placere și încredere

  • Îl folosesc de 5 ani . E prima oara când dau comanda online și sunt foarte mulțumită. . Site ul acesta e fantastic. Original 100% . Va mulțumesc!
Recenzie client - Compari.ro

Este parfumul meu favorit. Pretul a fost foarte avantajos.

  • Pret avantajos, parfumul persista intreaga zi

Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Alternative


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest