Filtrați setările
Gen
  • Bărbaţi
  • Femei
  • Unisex
  • Copii

Lancôme

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre brand Lancôme

Lancôme este astăzi una dintre cele mai mari companii de produse cosmetice. A fost creată în 1935 și simbolul său, un trandafir auriu și numele său au origini foarte poetice: fondatorul Lancôme, Armand Petitjean, s-a inspirat din ruinele Castelului Lancosme acoperit cu trandafiri sălbatici.

Primele produse prezentate de Lancôme formează un grup de cinci parfumuri: Tender Nights, Kypre, Tropics, Bocages și Conquest. Printre cele mai cunoscute parfumuri Lancôme, se numără în special Trésor, Poème, Miracle sau Magie Noire. Parfumurile moderne Lancôme oferă o varietate de produse care cu siguranță vor fi pe placul tuturor. Parfumurile de lux Lancôme sunt cu adevărat unice.

Imediat după adoptarea parfumurilor iconice, Lancôme a avut succes în domeniul cosmeticelor. Brandul Lancôme a lansat prima gamă completă de îngrijire a pielii Nutrix, cu o formulă de restaurare unică, care le permite femeilor să-și îmbunătățească frumusețea în fiecare zi. Cosmeticele Lancôme au devenit rapid de neînlocuit și au fost apreciate de femei de mai bine de 80 de ani. Astăzi, marca Lancôme oferă o gamă largă de produse de îngrijire de lux, care împărtășesc aceeași precizie, cea mai bună dintre științe, ingrediente premium și rezultate deosebite.

Dacă vorbim despre frumusețe și marca Lancôme, nu uitați de machiajul uluitor. Mascara și farduri de ochi, rujuri irezistibile, fonduri de ten la fel de ușoare ca aerul - marca Lancôme ne introduce noțiunea franceză de frumusețe și farmec.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest