Cadou paleta Gabriella Salvete Yes, I Do! You Are My Everything la comenzi din brandul Gabriella Salvete de peste 60 LEI.

Lancôme Poeme Apă de parfum pentru femei

Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Lancome Poeme Apa parfumată este un parfum floral galben spectaculos din anii '90 ai secolului XX, popular permanent printre iubitorii de parfumuri dulci. Se va face apel la femeineconvenționale dorind de originalitate, deoarece nu aderă la structura tradițională a ingredientelor de top, de mijloc și de bază. Tonurile dulci și amare se amestecă în contraste interesante, susținute de o sticlă atractivă cu linii drepte și rotunjite. Aroma caldă a Lancome Poeme excelează în special în sezonul rece**, în timpul zilei și seara.

Dați magiei mimozei, narciselor și vaniliei

Parfum Lancome Poeme atrage contrastul macului albastru din Himalaya și durman. Alte acorduri parfumate sunt furnizate de Regina Florilor Tranda, frezii delicate, narcise, mimoza, piersic, ylang-ylang și floare de vanilie. Există, de asemenea, mosc senzual, ambră sau boabe tonkova. Apa parfumată Lancome Poeme este în trei cuvintepoem, eleganță și pasiune! Descoperă și acest parfum floral îmbătător. Vă veți bucura cu siguranță de intensitatea și rezistența extraordinară.

Parfumuri ale celebrului brand francez Lancome

Înființarea brandului Lancome de astăzi în 1935 este o poveste romantică: vizionarii Armand Petitjean au fost inspirați de ruinele castelului La Château de Lancosme, înverșunat cu trandafiri sălbatici. Am creat brandul Lancome cu simbolul trandafirului aur, care a înflorit continuu de atunci. Ea a îmbogățit lumea cu produse cosmetice eficiente pentru piele, vopsele elegante și parfumuri uluitoare. Printre cele mai renumite sunt Tresor, Miracle, Magic Noire și Poeme.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 5.0

(evaluat de 4x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 4x review

Review 4x


Recenzie client - Compari.ro

este parfumul meu preferat de 10 ani

  • miros persistent, placut , pentru mine este parfumul meu
  • un pret mai accesibil, nu ar strica - pe unii ii descurajeaza pretul in crestere
Recenzie client - Compari.ro

Este un parfum clasic si foarte persistent

  • Este convenabil la pret pe site
  • Niciunul
Recenzie client - Compari.ro

ok

Cristiana O.
Comentariu vizitator - Parfimo.ro

Recomand cu drag acest parfum deosebit

  • Miroase angelic,un dulce elegant,ca o boare de vară.Un parfum rafinat bine blenduit, cu un amalgan de flori ,miere si putina vanilie.
  • Multumesc Parfimo pt promptitudine si pretul decent ,numai asa mai avem si noi bucurii ,mai ales de 8 Martie!

Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest