Lancôme Trésor Apă de parfum pentru femei

Etichetă: Apă de parfum

Descrierea produsului

O comoară mitică ce a marcat istoria parfumeriei. Apa de parfum Lancôme Trésor este o legendă si o referință în lumea parfumeriei. De la lansarea sa, cu 25 de ani în urmă, parfumul Lancôme Trésor nu și-a pierdut nimic din frumusețea sa, ba chiar și astăzi, nu își poate nega farmecul și harul frantuzesc. Compoziția sa florală orientală și designul sticlei ne transporta într-o lume a opulenței, eleganței și poftei.

Trésor, un parfum oriental - floral

O combinație narcotică de flori și fructe suculente atent selectate. Parfumul Lancôme Trésor se deschide cu note de petale de trandafir, floare de caise, floare de piersic, bergamotă, crin de vale, ananas și liliac. Între timp, inima lui se dovedește a fi un buchet imens de flori din trandafir, iasomie, heliotrop și iris. Căldura și delicatețea parfumului Trésor sunt accentuate de esențele de lemn de santal, caise, mosc, vanilie, mosc, chihlimbar și piersic.

Un adevărat accesoriu al rafinamentului care subliniază frumusețea naturală a femeilor, Lancome Trésor Eau de Parfum întruchipează farmecul frantuzesc.

Alternativele produsului Alternative Lancôme Trésor

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: