Filtrați setările
Gen
Brand Gama
Pret
-
Volum
-

Lenjerie post-natală

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Lenjerie post-natală

Aducerea pe lume a unui nou copil și apoi ingrijirea lui sau a ei îi va da mamei o mulțime de muncă. Pentru ca primele zile și săptămâni de după naștere să fie cât mai reușite, trebuie să vă răsfățați corpul. Descoperă beneficiile chiloților postpartum! Acestia oferă confort, protecție împotriva infecțiilor, o igienă ușoară și susțin procesul de vindecare. Pur și simplu, te ajută să te recuperezi mai repede după naștere. În plus, sunt estetici și moderni, așa că nu va trebui să-ți sacrifici aspectul pentru confort.

Lenjerie intimă specială pe care fiecare femeie o va aprecia în timpul celor șase luni de la naștere.

Chiloții disponibili sau chiar lavabili postpartum sunt confecționați din materiale care nu irită pielea și permit aerului să circule liber. Sunt concepuți pentru a fi ușor de îmbrăcat și servesc drept înlocuitor pentru lenjeria intimă tradițională. Chiloții postpartum se potrivesc perfect pe corp, ajută la menținerea absorbantului după naștere la locul potrivit și au elastice moi care nu ciupesc la nivelul taliei și al inghinalului. Sunt disponibili în mai multe mărimi** și, de obicei, vin în pachet de mai mulți.

Postpartum panties - un gadget pentru șase luni de travaliu mai calm și mai sigur

Unii chiloți postpartum pot fi impregnați cu ingrediente naturale cu proprietăți antiinflamatorii și cicatrizante. Datorită acestora, pot susține procesul de vindecare a părților feminine sensibile în perioada celor șase săptămâni. Indiferent de modelul pe care îl alegeți, acesta vă va oferi întotdeauna un nivel ridicat de protecție. Nu ezitați - cu această lenjerie intimă specială veți trece prin dificila fază postpartum cu mai multă liniște, confort și încredere.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest