Naomi Campbell Prêt à Porter Apă de toaletă pentru femei 50 ml

Descrierea produsului

Naomi Campbell Pret a Porter surprinde o femeie puternică și încrezătoare care își trăiește fiecare zi prețioasă la maxim. Parfumul gourmet din 2016 este conceput pentru utilizare de zi și de seară din toamnă până în primăvară. Completați perfect piesele de modă din garderobă Cu toate acestea, asigurați-vă că îl aplicați pe zonele bine de puls ale pielii înainte de a vă îmbrăca, astfel încât să „se așeze” bine și să nu păteze. Utilizați la încheietura mâinii, gât, decolteu sau cot. Sau doar... doar în locurile pe care doriți să fiți sărutată - această regulă Coco Chanel încă se aplică...

Piersici, trandafiri şi dulciuri

Naomi Campbell Pret a Porter parfum floral-fructat începe cu note suculente de pere, afine și bergamotă. Inima combină violete delicate, trandafiri regali și bujori sălbatici. Compoziția este închisă printr-o atingere seducătoare de piersici, patchouli, vanilie și panna cotta — desertul italian cremă. Adăugați eleganță strălucitoare stilului dvs. cu parfumul Naomi Campbell Pret a Porter!

Frumoasa foc ca Naomi Campbell

*Supermodelul Naomi Campbell ( 1970) s-a axat pe alte domenii pe lângă o carieră de succes în modelling: a publicat o carte, a jucat în filme, clipuri video sau în seria Empire, a investit într-un lanț de restaurante, opere de caritate și, de asemenea, a pătruns în lumea parfumurilor. De la primul parfum legendar Naomi Campbell (1999), modelul de top a parcurs un drum lung. Încercați apa de toaletă Pret a Porter, care vă va atrage cu siguranță cu accesibilitatea sa.

Alternativele produsului Alternative Naomi Campbell Prêt à Porter

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: