Paco Rabanne Pure XS Apă de toaletă pentru bărbați

În stoc   |  (ID: )
 
  300,50 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Paco Rabanne Pure XS este o explozie de energie senzuală pentru un bărbat modern care vrea să trăiască fiecare zi din viața sa la maxim. Acesta urmărește parfumul lui Paco Rabanne XS din 1994, dar conține mai multe elemente erotic. Componenta sa principală este mirha, o rășină albastru-verde apreciată încă din cele mai vechi timpuri. Parfumul a fost compilat de parfumieri experimentați și cu siguranță cunoscători ai bărbaților — Anne Flipo și Caroline Dumur din 2017.

** Afrodisiac cald pentru bărbați parfum

Paco Rabanne Pure XS parfum deschide ghimbir picant cu esențe masculine de cimbru, note verzi, bergamotă răcoritoare și grapefruit. Inima se dezvoltă vanilie nobilă, scorțișoară caldă, măr dulce, lichior captivant și piele senzuală. Baza este dominată de o smirnă rară, care este completată de lemn, zahăr, patchouli și miros praf de cașmir. Interacțiunea acestor tonuri variate vă va face o seducătoare irezistibilă, înconjurată de femei de dimineață până târziu.

Marca de parfumuri Paco Rabanne

Inițial, designerul spaniol de modă Paco Rabanne a studiat arhitectura în Franța, dar în cele din urmă a fost angajat profesional în modă. Parfumurile sale au câștigat popularitate în întreaga lume. Parfumurile Paco Rabanne 1 Million și Lady Million (primul pentru bărbați, al doilea pentru femei), toate în aur, sunt acum parfumuri legendare. Timpul va spune dacăapa de toaletă Paco Rabanne Pure XS 2017** va fi inclus.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 5.0

(evaluat de 2x)

  • 75 % dintre clienţi recomandă
  • 1x review

Review 1x


Recenzie client - Compari.ro

  • Normalmente lo compero quando regalo un profumo alla mia amata compagna facendo così un singolo ordine con doppio profumo risparmio un trasporto
  • Ciao
Recenzie client - Compari.ro

Convingerea ca sunt originale si pret !

  • Pret!
  • Nu

Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest