Paleta de conturare

TOP PRODUSE

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Paleta de conturare

Din geanta unei doamne moderne nu ar trebui să lipsească o paletă de contur - un instrument de machiaj la îndemână pentru reglarea fină a machiajului, evidențierea instantanee a obrajilor și iluminarea pielii. Conturarea cu îndemânare a feței îți va accentua atuurile, va ascunde punctele slabe și, cel mai important, va face tot posibilul să strălucești!.

Contouring Palette Options

Paletele de conturare care conțin un mix de farduri, cum ar fi blush, iluminator și bronzer sunt foarte populare. Într-un set mic, primești tot ce ai nevoie pentru un machiaj perfect. Atunci când alegeți o paletă de contur, țineți cont de tipologia de culori. În general, tipurilor de piele mai palide li se vor potrivi nuanțele mai deschise de machiaj, cum ar fi roz și piersică. Tonurile mai închise, cum ar fi maro auriu, se potrivesc tenurilor mai deschise.

Unele palete conțin o întreagă gama de nuanțe de contur, cu nuanțe închise pentru locurile în care umbra cade în mod natural și nuanțe deschise pentru punctele cele mai înalte ale feței. Aceste seturi pot include, de asemenea, corectoare pentru a acoperi diverse probleme ale pielii - roșeață, coșuri sau cearcăne.

Cum să-ți conturezi corect fața?

Cu ajutorul paletei de conturare, vă puteți forma optic fața după bunul plac. Este ușor să-ți conturezi pomeții. Pipăie pomeții cu degetul acolo unde se află adânciturile și aplică fardul de obraz în acea zonă. Alternativ, definește forma pomeților trăgând obrajii spre interior.

Atunci când conturați, lucrați de la tâmple spre colțurile gurii. Folosiți o pensulă de machiaj pentru machiajul pudră și un burete de machiaj pentru machiajul lichid, cremă sau gel. Aplicați culoarea mai mult pe orizontală pe fețele mai subțiri și mai mult pe verticală pe fețele mai late.

Finalizați cu un iluminator, care se aplică de obicei deasupra pomeților, pe nas, bărbie, frunte și subtil sub ochi. Alteori, răsfață-te cu un bronzer, care conferă obrajilor, dar și decolteului și umerilor un aspect bronzat sănătos. Alegeți o culoare de bronzant ușor mai închisă decât culoarea naturală a pielii dumneavoastră. Nu exagerați cu cantitatea de machiaj.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest