Filtrați setările
Gen Brand Categorie
Pret
-
Tip de produs

Parfum de neroli

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Parfum de neroli

Dacă ești în căutarea unui parfum care să-ți înveselească pe loc ziua și să te facă să te simți optimistă, atunci ar trebui să mizezi pe parfumul de neroli. Mirosul încântător al uleiului de neroli te face să te simți ca și cum te-ai scufunda în apele răcoroase ale unui lac limpede la sfârșitul unei zile fierbinți de vară. Neroli, unul dintre cele mai populare uleiuri esențiale, te va încânta cu lejeritatea, prospețimea și spiritul său ludic într-un parfum. Bucură-te de mirosul unic al parfumului de neroli.

Uleiul preferat de neroli

Neroli este uleiul din florile arborelui de portocal amar. Arborele veșnic verde este probabil originar din Asia de Sud-Est, de unde a fost adus în Europa de către comercianții arabi. În secolul al XVII-lea, Anna Maria Orsini, prințesa italiană de Nerola, s-a îndrăgostit de acest ulei. Ea adăuga câteva picături la fiecare baie și își parfuma adesea mănușile și alte haine cu acest ulei. Legenda spune că uleiul a ajuns să fie numit neroli în onoarea ei.

Uleiul de neroli și-a făcut rapid loc nu doar în parfumerie, ci și în cosmetică și aromaterapie. Deja în Egiptul antic însoțea ritualurile sacre, iar până în prezent i se atribuie efecte benefice asupra corpului și minții. Acesta contracarează depresia, încurajează gândurile pozitive și stimulează creativitatea artistică. Florile de portocal sunt adesea întâlnite în buchetele de mireasă și în părul mireselor, se presupune că mirosul lor calmează nervii agitați, iar florile simbolizează puritatea, castitatea și dragostea eternă. Se crede că uleiul de neroli este unul dintre ingredientele secrete din Coca Cola.

Cum miroase parfumul de neroli?

Imaginează-ți un parfum floral-citric, proaspăt și verde, ușor amărui și în același timp delicat de miere. Așa miroase uleiul de neroli. În comparație cu parfumul florii de portocal, un alt ingredient popular extras din aceeași plantă, dar printr-o metodă diferită, neroli este mai ușor și mai proaspăt. Reprezintă puritate, aerisire și oferă acorduri acvatice.

La fel ca majoritatea parfumurilor ușoare de citrice, neroli dispare destul de repede, motiv pentru care parfumierii preferă să îl combine cu ingrediente care oferă persistență mai mare. Ce ingrediente funcționează împreună cu neroli? Funcționează bine cu citricele spumante, diverse flori, lemn de cedru, vanilie, benzoin, mosc și tămâie. În parfumuri, neroli apare adesea în vârful sau în inima piramidei parfumurilor, atât în parfumurile pentru femei, cât și în cele pentru bărbați. Parfumurile de neroli vă pot înveseli ziua oricând.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest