Perspirex Original Antiperspirant protector împotriva transpirației și mirosurilor neplăcute pe 3-5 zile 20 ml

În stoc   |  (ID: 127885)
41,00 LEI
Livrare:

Descriere

Brandul Perspirex este renumit pentru produsele sale care combat eficient transpirația și mirosurile neplăcute. Acesta se află pe piață din anul 1979. Antiperspirantele Perspirex pot combate transpirația nu numai la axile, ci și în palme și tălpi, și oferă protecție de până la 5 zile de protecție superioară împotriva transpirației și a mirosului, cu o singură aplicare.

Perspirex: Protecție împotriva transpirației și mirosurilor pe care se bazează milioane de oameni

Perspirex funcționează atât de eficient datorită ingredientului activ Clorură de Aluminiu. Clorura de Aluminiu reacționează cu apa și cu cheratina din glandele sudoripare, formând temporar un dop de gel care împiedică transpirația să ajungă pe suprafața pielii. Produsele Perspirex se caracterizează printr-o compoziție eficientă și le puteți recunoaște cu ușurință datorită ambalajului alb.

Descoperiți bestseller-ul brandului: Antiperspirantul Perspirex Original

Cel mai vândut produs al brandului este antiperspirantul Perspirex Original. Datorită antitranspirantelor Perspirex, nu va fi necesar să vă mai impuneţi limite în stilul de viaţă şi vă veţi recăpăta încrederea de sine.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 5.0

(evaluat de 5x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 5x recenzii

Review 5x


Recenzie client - Compari.ro

Este un produs foarte bun, calitativ, pe care eu il folosesc de ani de zile. Pe Parfimo acesta are un pret foarte avantajos de asta l-am recomandat si prietenilor

  • Deoarece are o calitate buna, si pe acest site si un pret bun.
  • Ar fi de mare ajutor daca acest antiperspirant ar avea mai mare efect si impotriva mirosului, nu doar a transpiratiei.
Recenzie client - Compari.ro

Pretul mic


Recenzie client - Compari.ro

Am încercat numeroase tipuri de antiperspirante/deodorante, iar când am aflat de acest produs din reclamele pe care persone publice le făceau pe social media am ales să îl încerc și eu.

  • Recomand acest produs pentru că sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le văd. Face exact ce spune.
  • -
Recenzie client - Compari.ro

Am auzit despre acest produs de pe internet și am zis sa îl încerc . L-am încercat si îmi place .

  • Avantajul acestui antiperspirant este ca se aplica la un interval de câteva zile , si nu ai nici o problema cu mirosul .
Recenzie client - Compari.ro

Il cumpar de 1 an, rezista mult, trebuie sa cititi prospectul inainte de utilizare si sa respectati ce spune acolo, este un produs foarte bun pt pers care sufera de hiperhidroza!Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Certificate: