Schwarzkopf Professional Osis+ Volume Up Pentru volum pentru femei

Descriere

Doriți să creați o coafură cu adevărat originală și frumoasă de unul singur? Vrei să captivezi de la prima vedere pe cei dragi, orice companie sau chiar trecătorii? Gama de păr de frumusețe Schwarzkopf Osis+, concepută pentru femei și bărbați creativi, vă va ajuta în acest sens. Marca Schwarzkopf a fost înființată în 1898 și a fost întotdeauna inovatoare. Astăzi ea funcționează cu succes în categoriile de vopsele pentru păr, produse de styling, îngrijirea părului, accesorii de toaletă, îngrijirea pielii, igiena orală și cosmeticele corporale. De-a lungul timpului, seria modernă GLISS KUR, Got2b sau Osis+ au fost adăugate legendarelor branduri de produse Schauma, Taft și Palette.

Schwarzkopf Osis+: Coafarea profesională a părului

Gama Schwarzkopf Osis+ este într-adevăr bogată. Veți găsi paste gumoase de styling, pudre de păr, diferite seruri, geluri și creme, produse pentru strălucirea radiantă a părului, lacuri cu fixare puternică... Ai nevoie de mai mult? Încercați un produs pentru definire și modelare sau un spray sărat pentru strălucirea părului și modelarea părului, care trebuie pur și simplu pulverizat pe părul umed și lăsat să se usuce pentru un aspect dezordonat. Schwarzkopf Osis+ va încânta fiecare persoană cu personalitate!

Cele mai populare produse de styling Schwarzkopf Osis+

În seria Schwarzkopf Osis+, guma fibroasă pentru fixarea puternică Thrill, pudra matifiantă pentru volumul părului Dust sau serul de netezire Flatliner sunt foarte populare. Body Me sau pasta gumoasă brută este o pastă revoluționară pentru coafuri de lungă durată, cu o textura mai grosieră și totuși cu aspect natural. Potrivit pentru toate tipurile de păr, atât umed cât și uscat. Produsele Schwarzkopf Osis+ părul nu se lipsește, nu este încărcat și este ușor de manevrat.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest