Shiseido Future Solution LX Total Protective Cremă de zi pentru femei

Ridată, Lifting si fermitate, Protecție medie (SPF 15-25)

          
În stoc   |  (ID: )
905,10 LEI
Livrare:

Descriere

Shiseido este un producător japonez al gamei largi de produse cosmetice pentru față și corp, machiaj și produse pentru păr.

În 1872, fondatorul mărcii Shiseido, Arinobu Fukuhara, a deschis prima farmacie în stil occidental din țara în Tokyo. Această farmacie neobișnuită, care este puternic concentrată pe cercetare și dezvoltare, devine una dintre cele mai mari și mai influente companii japoneze. Shiseido este primul brand care a lansat pudre pentru față în culori bej. De ce este atât de excepțional? La vremea respectivă, japonezii foloseau doar pulbere albă. Brandul Shiseido a început să intre pe piața mondială în anii '60.

Primul parfum Shiseido Zen a fost reformulat în 2007 și este unul dintre cele mai populare parfumuri. Parfumurile mărcilor japoneze sunt adesea foarte ușoare și aerisite, dar acesta nu poate fi exact cazul Shiseido. Printre parfumurile Shiseido, veți găsi parfumuri ușoare și, de asemenea, foarte profunde, care sunt întotdeauna unice și luxoase și merită să aruncați o privire mai atentă. Parfumurile originale Shiseido sunt bijuterii incomparabile înfășurate în sticle elegante.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest