Sisley Eau du Soir Apă de parfum pentru femei

Etichetă: Apă de parfum

Descrierea produsului

Parfumul Sisley Eau de Soir este conceput pentru a satisface gustul rafinat al femeilor exigente. Sisley Eau du Soir este prezentată într-o sticlă retro-chic de formă rafinată, cu capac sculptat. Parfumul Sisley Eau du Soir aduce o încredere mai mare în sine, precum și capacitatea de a lua inițiativa și de a lua decizii. Acest clasic inspirat de soarele spaniol oferă contraste de mare bogăție olfactivă și asigură o durată foarte mare pe piele.

Un parfum nobil și incomparabil

Cu toate acestea, depinde de tine să decizi dacă vei dezvălui secretul parfumului tău. Inițial, parfumul Sisley Eau du Soir dezvăluie note suculente și sclipitoare de mandarină și grapefruit. Între timp, inima lui amestecă garoafe, iris și iasomie. Fundalul senzual și cald dezvăluie indicii de cistus, paciuli, muschi alb și ambra. Parfumul Eau du Soir a fost creat de Jeannine Mongin și de creatorii brandului Sisley: Mr. and Mrs. d’Ornano și a fost lansat pe piețele mondiale în 1999. De o eleganță unică, Eau du Soir te așeaza in fața scenei.

De ce să alegi Sisley Eau du Soir?

  • Atemporal, elegant și intens, parfumul Eau du Soir este destinat femeii încrezătoare.
  • Capodoperă a mărcii franceze Sisley.
  • Oferă durata excelentă pe parcursul zilei.

Sisley Eau du Soir este un parfum nobil, rafinat și contrastant. Este un parfum care nu duce lipsă de caracter. Descoperiți apa de parfum Sisley Eau de Soir online.

Alternativele produsului Alternative Sisley Eau du Soir

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: