Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich Balsam de păr pentru femei

Descriere

Cosmeticele germane pentru păr Wella Professionals sunt cunoscute de mai multe generații tuturor consumatorilor care doresc un stil perfect și îngrijirea părului. Acestea strălucesc cu mândrie atât în saloanele de coafură, cât și în băile oamenilor din întreaga lume. Wella Professionals oferă produse pentru orice tip de problemă de păr. A navigat pe valurile succesului susținut, din secolul al 19-lea până în secolul 21.

Wella Professionals Invigo: Păr frumos datorită naturii

Linia Wella Professionals Invigo conține cel puțin trei sferturi de substanțe naturale, care oferă un răspuns prompt la tendințele actuale în reducerea chimicalelor din produsele cosmetice. Wella Professionals Invigo oferă o gamă largă de îngrijire profesională și la domiciliu a părului - șampoane, balsamuri, măști, spume sau lacuri pentru volumul și definirea părului, produse cosmetice de protecție și alte produse cosmetice pentru păr. Produsele Wella Professionals Invigo vă oferă vitamine și nutrienți obținute direct din inima naturii!

Recomandare — Șamponul Wella Professionals Invigo Color Brilliance

Cel mai bine vândut produs din gama Wella Professionals Invigo este șamponul — în special Color Brilliance pentru părul vopsit și normal. Produsul conține caviar, vitamina E și alte substanțe care protejează culoarea timp de săptămâni, oferind părului hrana și strălucirea necesară. Gama cuprinde și balsam cu o compoziție ușoară și care nu încarcă. De asemenea, șamponul anti-mătreață Balance Clean Scalp Anti-Dandruff sau șamponul Aqua Pure pentru curățarea profundă a părului. Dacă aveți scalp sensibil, încercați *Balance Senso Calm Sensitive. Acest produs al seriei progresive Wella Professionals Invigo ameliorează mâncărimea scalpului și întărește părul. Puteți susține efectul balsamului sau al măștii cu un concentrat pentru volumul păruluiVolume Booster Uplifting Concentrat**.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest