Filtrați setările
Gen
Categorie
Gama Tip de produs
Pret
-

Ziaja

TOP PRODUSE

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre brand Ziaja

Doriți să aveți piele și păr sănătoase în mod natural fără a cheltui o avere pe cosmetice? Alegeți marca modernă, tehnologică și farmaceutică avansată Ziaja, care utilizează materii prime naturale locale și nu testează produsele pe animale. Încercați gama Ziaja Goat's Milk cu un conținut ridicat de lapte de capră, deosebit de valoros pentru cei cu piele uscată și sensibilă. De asemenea, nu conține parabeni sau coloranți. Gama cuprinzătoare de produse cosmetice benefice pentru piele, corp și păr Ziaja va satisface toate nevoile dumneavoastră!

Ziaja

Marca de frumusețe Ziaja a fost fondată în 1989 în Gdansk, Polonia. A fost fondată de farmacistul Zenon Ziaja, care a dorit să ofere familiilor produse cosmetice eficiente și accesibile. În produsele Ziaja veți găsi ingrediente naturale active, cum ar fi laptele de capră, uleiul de măsline, mușețelul, untul de cacao, extracte de aloe, trandafir sau iasomie. În plus, cine ar rezista parfumului de ciocolată al cosmeticelor Ziaja Cocoa Butter? Și acesta este doar un exemplu... Avantajul este că plătiți doar câțiva lei pentru întreaga gamă de produse necesare, în timp ce coșul dvs. virtual va fi cu adevărat plin.

Cele mai populare produse cosmetice Ziaja

Printre cele mai populare produse Ziaja se numără șamponul 400ml Natural Olive pentru toate tipurile de păr, 500 ml gel de duș cu același nume, 400ml loțiune de corp hrănitoare Cocoa Butter, 15 ml cremă pentru ochi împotriva ridurilor Eye Care Parsley cu extract de pătrunjel, 500 ml îngrijire intimă Intimate Creamy Wash mâini și unghii Natural Olive sau peeling, tonic utilizare zilnică, crema de noapte și gel de curățare Manuka Tree. Fiecare produs poate ajunge la până la 100 CZK și majoritatea celorlalte produse nu depășesc această sumă. Cu toate acestea, veți beneficia de calitate, categoric! Marca Zaija se bucură de toate laudele, de exemplu: „Un parfum discret. O cantitate mică de gel de duș Ziaja Natural Olive este suficientă pentru spălarea cu buretele și o spumare bogată. „Crema de noapte Manuka Tree nu este grasă și miroase plăcut.” Veți fi mulțumit de faptul că Ziaja oferă, de asemenea, seturi cosmetice cadou.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest