Filtrați setările
Gen
Brand Gama
Pret
-
Volum
-

Absorbante post-natale

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Absorbante post-natale

Perioada postpartum este foarte provocatoare și plină de schimbări pentru femei. Pe lângă multă dragoste și fericire, proaspetele mame se pot confrunta și cu alte provocări, cum ar fi problemele de igienă și de sângerare. Din fericire, există absorbante de maternitate speciale care ajută la gestionarea tuturor acestor aspecte pentru o bunăstare totală.

Veți aprecia în special absorbția ridicată și protecția împotriva infecțiilor.

Absorbantele de maternitate sunt realizate din materiale cu capacitate mare de absorbție, astfel încât sunt capabile să absoarbă rapid cantități mari de fluide. Acest lucru este foarte important în perioada postpartum, caracterizată prin pierderi mai mari de sânge și lichide corporale. De asemenea, sunt concepute pentru a proteja femeia de infecții. Au proprietăți antibacteriene și antifungice care ajută la rezistența la infecții, un risc de temut al perioadei postpartum.

Veți aprecia, de asemenea, confortul și ușurința de utilizare a absorbantelor de maternitate.

Absorbantele postpartum sunt, de asemenea, realizate cu gândul la confortul și protecția pielii sensibile a femeii. Datorită moliciunii, confortului și absorbției lor ridicate, o femeie se poate bucura de momente prețioase de cunoaștere a bebelușului său, fără distrageri, chiar și imediat după naștere. Tampoanele speciale postpartum sunt disponibile în diferite dimensiuni, astfel încât fiecare utilizatoare să o poată alege pe cea care i se potrivește cel mai bine. În plus, sunt ușor de utilizat și sunt disponibile în diferite modele pentru a se adapta la nevoile diverse ale femeilor. Și tu te poți baza pe absorbantele pentru gravide pentru a oferi confort, a promova igiena și a ajuta procesul de vindecare postpartum să decurgă mai repede.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest