Alege produse din gama de îngrijire a tenului de peste 63 LEI și primiți gratuit un balsam de buze spinner la plasarea comenzii. 

Alpecin Medicinal Anti-Dandruff Shampoo Concentrate Șampon

În stoc   |  (ID: )
26,40 LEI
Livrare:

Descriere

Marca Alpecin este cunoscută pentru produsele sale eficiente în domeniul cosmeticelor pentru păr. Seria Alpecin Medicinal, totuși, spre deosebire de alte preparate ale acestui brand, se mândrește cu efectul său terapeutic. Alpecin Medicinal este o gamă de produse ce oferă soluții pentru cei care suferă de probleme cu părul și scalpul, fie mătreața, prurit, îngrășare excesiva sau piele hipersensibila.

Rezolvarea problemelor părului și scalpului

Cu seria Alpecin Medicinal veți descoperi șampoane eficiente, uleiuri, seruri și tonice care conțin substanțe de origine naturală. Aceste substanțe active restabilesc echilibrul natural al scalpului. Produsele de părAlpecin Medicinal conțin salicilat. Salicilatul este un extract din scoarța de salcie care dizolvă stratul de piele keratinizată și mătreața, prevenind, de asemenea, iritarea pielii. Alte ingrediente active includ extract de hamei, timol, extract de sunătoare și mentol, care revigorează părul și scalpul și îmbunătățesc circulația sângelui. Rezolvați problemele părului și scalpului cu seria Alpecin Medicinal.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Review 2x


Recenzie client - Compari.ro

OK

Recenzie client - Compari.ro

Ok


Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest