Filtrați setările
Gen Brand
Pret
-
Volum
-

Bețișoare de bumbac

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Bețișoare de bumbac

Bețișoarele de bumbac sunt un element esențial în casele din întreaga lume. Ele servesc ca ajutoare practice, de unică folosință, pentru igiena zilnică a urechilor și a nasului, în special pentru copiii de la vârsta de nou-născut. Cu toate acestea, ele sunt utile și pentru demachierea sau aplicarea diferitelor produse cosmetice**. Și, din când în când, creativii și cei care fac bricolaj ajung și ei la ele. După cum puteți vedea, chiar și lucruri mici, cum ar fi bețișoarele de bumbac, pot avea un impact mare asupra sănătății și bunăstării.

Sunt sigure bețișoarele de bumbac?

Chiar și atunci când îngrijiți un nou-născut, puteți folosi bețișoare de bumbac speciale a căror formă anatomică împiedică introducerea lor prea adâncă. Aceste bețișoare sunt concepute pentru a curăța perfect urechile și nasul bebelușului dvs. fără niciun risc de deteriorare. De asemenea, cu o formulă fabricată din materiale 100% naturale, poți fi sigură că folosești cea mai sigură și ecologică opțiune pentru bebelușul tău. Cu toate acestea, aveți grijă să păstrați întotdeauna bețișoarele de vată departe de raza de acțiune a copiilor mici.

Procedura corectă de curățare a urechilor bebelușului

Părinții sunt uneori stânjeniți de fragilitatea micului corp al bebelușului. Dar micuțul dumneavoastră este mai rezistent decât credeți. De asemenea, igiena cu ajutorul bețișoarelor de bumbac va deveni în curând o rutină. Cum se procedează? Luați un bețișor de bumbac, înmuiați-l ușor în apă curată sau într-o soluție specială de curățare și introduceți-l ușor în urechea bebelușului. Mișcările trebuie să fie blânde și delicate, pentru a nu deteriora timpanul. Și apoi trebuie doar să cureți ușor orice depuneri reziduale sau murdărie din lobul urechii. Ușor, rapid și eficient!

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest