Filtrați setările
Gen
Brand
Pret
-
Tip de produs
Volum
-
Cruelty free

Bile efervescente de baie

TOP PRODUSE

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Bile efervescente de baie

Bucurați-vă de efervescență, culoarea și mirosul acestor produse cosmetice speciale denumite - bombe de baie! Copiii de peste 3 ani vor avea parte de un înot neobișnuit de distractiv și de neuitat dar și adulți pot folosi aceste produse pentru relaxare. Sunt ușor de utilizat: aruncați bomba efervescentă în cada cu apă fierbinte și lăsați să se dizolve.

Sunt aceste bombe cosmetice „sănătoase” pentru pielea noastră?

Pe lângă mirosului plăcut și culoarea joviala pe care acestea le oferă, bombele de baie înmoaie și hidratează pielea fără a lăsa o peliculă uleioasă pe ea. Deci pot fi folosite cu încredere de către întreaga familia. Evitați contactul cu ochii și pielea foarte sensibilă sau iritată.

Pur și simplu lasă-ți grijile să dispară

Ce fel de bombe de baie sunt în trend? Printre cele mai căutate bombe de baie sunt cele pentru copii, de exemplu de la brandul Gabriella Salvete cu aromă de cireșe sau afine. La mare căutare sunt și cele de culoare verde deoarece conțin un extract de plante relaxante. Alte arome disponibile sunt mango, portocală sau trandafir. În gama brandului I Heart Revolution veți mai regăsi bombe de baie gurmande cu arome de ciocolată, gumă de mestecat, nucă de cocos, donut ... și popularele seturi cadou cu aceste produse cosmetice.

Așadar alegeți bomba de baie preferată iar relaxarea poate începe!

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest