Boucheron Boucheron Apă de toaletă pentru femei

În stoc   |  (ID: )
134,50 LEI
Livrare:

Descriere

Apa de toaletă Boucheron Pour Femme este o compoziție orientală caldă de lux de care te vei îndrăgosti pentru primul miros. În spiritul tradițiilor bijuteriilor franceze și casa de parfumuri Boucheron are, de asemenea, forma de bijuterii parfumate, așa că vă va reprezenta, de asemenea. De fiecare dată când o luați în mână și un parfum ușor, veți fi inundați de sentimente de fericire și optimis. Și acest lucru se potrivește excepțional în perioada toamnă-iarnă, pentru care este destinat Boucheron Pour Femme Apa de toaletă!

Simbol de splendoare, tradiție franceză și stil rafinat

Parfumul foarte feminin Boucheron Pour Femme vă va impresiona ca un impuls simplu ambro-floral. Începe cu accente de fructe citrice și busuioc, la care se adaugă în inimăiasomie puternică, tuberoză, floare de portocal, narcisă, ylang-ylang și un amestec de condimente rare. Baza este condusă de ambră, vanilia**, lemn de santal și boabe tonka.

Parfum oriental floral atemporal din Boucheron

Bijutierul francez Frederic Boucheron a fondat în 1858 un brand care a intrat în curând în istorie și ale cărui produse sunt acum căutate de colecționari. La sfârșitul anilor 1980 a început să producă parfumuri excelente, conduse de compoziția Boucheron Pour Femme, care include în mod inerent o sticlă care simbolizează inelul. A devenit un EDT atemporal și EDP**. Obțineți un accesoriu parfumat de la un brand purtat de aristocrați din întreaga lume în secolul al XIX-lea... Boucheron Pour Femme apa de toaletă va deveni vedeta oricărei companii!

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 5.0

(evaluat de 5x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 5x review

Review 5x


Recenzie client - Compari.ro

Îmi doream foarte mult să cumpăr parfumul celebru produs de casa Boucheron, iar la magazinul Parfimo, l-am găsit la un preț foarte convenabil.

Recenzie client - Compari.ro

Am achizitionat parfumul pentru ca este uun produs de calitate la un pret corect.

  • Un parfum vintage care este bun chiar daca a fost reformulat. Persista cam 4-5 ore pe piele, iar pe haine peste 10 ore.
  • Testerul are capac.
  • Nu vad nici un dezavantaj.
Recenzie client - Compari.ro

Am parfumul la 10 ml si îmi place foarte mult.

  • ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  • Nu sunt.
Louise
Recenzie client - Parfimo.ro

Superb

  • Testerul a venit cu capac, iar parfumul este minunat, deși are acel aer al parfumurilor old school. Complex, bogat și persistent, îmi place la nebunie! Plus prețul imbatabil
  • -
Recenzie client - Compari.ro

Un parfum clasic cu vibe retro, si modern in acelasi timp. Potrivit pentru orice anotimp.


Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest