Boucheron Place Vendôme Apă de parfum pentru femei

În stoc   |  (ID: )
144,10 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Aroma parfumului Boucheron Place Vendome este numită după adresa din Paris, unde fondatorul mărcii Francis Boucheron a deschis primul său magazin de bijuterii în 1893. Apa parfumată, o subtilă uniune a parfumului cu bijuteriile, reprezintă 150 de ani de strălucire a pietrelor prețioase legate de adresa din Paris. Parfumul este conceput pentru o femeie încrezătoare cu un suflet liber care își controlează viața. Apa parfumată a fost introdusă în 2013.

Parfum de poveste

Parfumul spune o poveste unică. O poveste de lumină care începe atunci când Parisul este încă adormit, dar primele raze ale soarelui ating ușor acoperișurile caselor. Aceste raze trec prin acoperișuri și ajung pe acoperișul casei cu numărul 26 din Place Vadome. Parfumul a fost inspirat de strălucirea invizibilă, magică pe care fiecare femeie o ascunde.

Parfumuri floral-lemnoase

Aroma unică, spumantă începe cu fuziunea unui trandafir delicat, a unei flori de portocal, a mandarinei proaspete și a unei arome ușor picante de piper roz. De asemenea, acordurile ascunse în inimă sunt foarte ușor de dezvăluit prin conexiunea lor excepțională. Apare aroma de iasomie misterioasă, bujor uluitor și dulcea miere și praline. Tonurile finale includ cedrul și parfumul inconfundabil de benzoină. Mergeți pe străzile romantice din Paris și înarmați-vă cu parfumul apei parfumate din Boucheron Place Vendome, care se transformă în cea mai frumoasă bijuterie.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest