Britney Spears Curious Apă de parfum pentru femei

În stoc   |  (ID: )
73,30 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Spontan, unic și strălucitor ca un diamant. Parfumul Britney Spears Curious este capturat într-o sticlă uimitoare care amintește de o bijuterie. Lansat în 2004 de starul pop, parfumul Britney Spears Curious este un floral delicat și proaspăt, capabil să seducă pe oricine se apropie de raza sa de actiune.

În partea de sus, acest parfum intoxicant combină note de pere suculent cu note de magnolie și lotus. Între timp, inima lui se dovedește a fi un buchet imens de flori de tuberoză, iasomie și ciclamen roz. Fundalul lemnos și captivant oferă note de lemn de santal, lemn alb cu mosc senzual și vanilie.

Parfumul Curios este conceput pentru fetele romantice care sunt independente și nu le este frică să își asume riscuri. Fii radianta cu Britney Spears Curious Eau de Parfum la o întâlnire, cină sau întâlnire romantică. Fermecător și sexy, parfumul Britney Spears este o adevărată poțiune de dragoste. Lasa-te tentata de parfumul imbatator Britney Spears Curious care va fi cu siguranță unul dintre accesoriile tale preferate.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Alternative


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest