Clinique Aromatics Elixir Apă de parfum pentru femei

Etichetă: Apă de parfum
Vă vom livra
Casete cadou Clinique Aromatics Elixir Apă de parfum puteți cumpăra avantajos seturi cadou

Descrierea produsului

Lansat în 1971, parfumul pentru femei Clinique Aromatics Elixir a fost primul parfum aromachologic. Aromatice Elixir amestecă parfumuri contrastante și neașteptate care creează un parfum ciprat cu nuanțe florale. Admirat de femeile din întreaga lume, parfumul Clinique Aromatics Elixir are un caracter unic, care mângâie simțurile și echilibrează mintea dezvăluind feminitatea, seducția și senzualitatea.

Parfumul Clinique Aromatics Elixir intalneste un succes tot mai mare si devine cult. În notele sale de vârf, Aromatics Elixir dezvăluie indicii de mușețel, verbena cu lămâie și salvie. Atunci inima foarte florală se deschide pentru a ne oferi notele sale bogate și mătăsoase de trandafir, iasomie, garoafă și ylang-ylang. Parfumul evoluează treptat spre un fundal foarte rafinat de vetiver, lemn de santal, tămâie și patchouli.

Dacă sunteți în căutarea unui parfum diferit, apa de parfum Clinique Aromatics Elixir este pentru dvs. Aromatic Elixir exalta corpul si mintea, actioneaza ca un adevarat elixir de frumusete pentru simturile tale si creeaza o armonie feminina, blanda si foarte senzuala. Alchimia compoziției sale conferă parfumului său o ținută excelentă pe parcursul zilei. Câteva picături sunt suficiente, așa că trebuie să aveți o mână ușoară atunci când aplicați. Sticla sa de tip flacon din farmacie lasa sa se vada un elixir galben care alunecă ușor în orice poșetă și te urmărește peste tot.

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: