Dispozitive cosmetice

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Dispozitive cosmetice

Tehnologiile moderne devin din ce în ce mai disponibile, deci nu este surprinzător faptul că au pătruns chiar și în îngrijirea cosmetică la domiciliu. Cu un dispozitiv cosmetic la îndemână, puteți obține cu ușurință o piele frumoasă și radiantă a feței, unghii strălucitoare și picioare moi catifelate. Bucurați-vă de dispozitive estetice medicale care pot face minuni în confortul casei voastre!

Inspirat de cosmeticele instrumentale

Piața oferă din ce în ce mai multe dispozitive cosmetice de clasă mondială — perii, inhalatoare și truse întregi concepute pentru curățarea pielii, epilatoare cu laser, oglinzi cosmetice cu mărire mare și control tactil, instrumente de masaj sau piese galvanice pentru reducerea ridurilor și celulitei... Alte dispozitive cosmetice pot injecta seruri nutritive în piele atât de adânc cum nu ați putea-o niciodată face manual. Inspirați-vă — cosmeticele instrumentale vă vor garanta rezultate profesionale.

Sfaturi privind dispozitivele cosmetice Silk'n

Un sfat pentru echipamente cosmetice poate fi un set de pensete cu lumină LED Silk'n Multi Tweezers, lustruitor electronic de unghii Silk'n Micro Nail sau un dispozitiv pentru îndepărtarea pielii dure Silk'n Micro Pedi, care înmoaie pielea uscată, aspră și întărită de pe tălpile picioarelor. Marca Silk'n (Home Skinovations), fondată în 2006, se numără printre liderii mondiali în domeniul echipamentelor cosmetice profesionale. El este, de asemenea, un câștigător al premiilor prestigioase, cum ar fi Best Laser Hair Removal.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest