Elizabeth Arden Visible Difference Cremă de corp pentru femei

În stoc   |  (ID: )
 
  76,20 LEI
Livrare:

Descriere

Căutați produse cosmetice care într-adevăr funcționează, hidratează fiabil pielea feței stresate pe tot parcursul zilei, reduc vizibilitatea porilor, liniilor și ridurilor fine? Încercați marca tradițională americană Elizabeth Arden și gama sa modernă Visible Difference. Efectele remarcabile ale acestui produs cosmetic sunt confirmate de recenziile utilizatorilor.

Elizabeth Arden Visible Difference: Diferență vizibilă în îngrijirea pielii

Folosind produsele cosmetice Elizabeth Arden Visible Difference, veți observa în curând o diferență vizibilă în îngrijirea pielii. Chiar și cei din jur vor observa că arătați mai tinere. Cele mai multe femei comandă crema de piele Visible Difference, crema de ochi, exfoliantul de curățare și îngrijire pentru piele mixtă, masca de fata, baza de machiaj, crema hidratantă pentru corp, crema de curățare sau gel pentru hidratarea pielii și reducerea porilor cu acid hialuronic, vitamina E și extract de ciuperci. Toate produsele Elizabeth Arden Visible Difference au eficiență ridicată, design elegant și preț accesibil.

Seria hit Visible Difference: Refining Moisture Cream Complex

Cel mai popular produs al seriei Elizabeth Arden Visible Difference este crema Refining Moisture Cream Complex, care ajută pielea să obțină un aspect hidratat și mai fin în două până la trei săptămâni. Acționează în profunzime, iar pielea este imediat revigorată și vizibil catifelată după utilizare. Şi ce spun clienţii despre produs? Doamna Marie: „Aromă plăcută, bine absorbită, tenul este mai fin. Pentru pielea matură pot recomanda doar acest produs. „ Doamna Vera: „Cremă grozavă pentru femeile de vârstă mijlocie sau mai mare. „

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest