Estée Lauder Knowing Apă de parfum pentru femei

În stoc   |  (ID: )
 
  242,50 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Parfumul Estée Lauder Estée Lauder Knowing combină misterul, eleganța și rafinamentul. Este destinat femeilor moderne, active și pozitive în căutarea de eleganță atemporală. Estée Lauder Knowing este un parfum ciprat floral care îmbină un buchet floral unic cu alte note, conferind parfumului o armonie și multă rafinament. Lansat în 1988, parfumul Knowing este o oda pentru seducție, care dezvăluie identitatea senzuală a fiecărei femei printr-o semnătură olfactivă originală.

Knowing, un parfum sofisticat și cald

În notele sale de top, parfumul Estée Lauder Knowing combină note de mimoză, pittosporum, tuberoză și trandafir. Inima se dezvoltă datorită uniunii armonioase dintre speciile de pepene, iasomie, prună și lacramioare. Căldura și delicatețea parfumului Knowing este accentuată de esențe de patchouli, muschi de stejar, ambra și mosc. Alchimia compoziției sale conferă parfumului său o ținută excelentă pe parcursul zilei.

Descoperiți Estée Lauder Knowing Eau de Parfum care depășește categoria aromelor tradiționale feminine și nu vei obosi niciodată să il porți.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 5.0

(evaluat de 2x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 2x review

Review 2x


Recenzie client - Compari.ro

Îmi place

Recenzie client - Compari.ro

Parfum lemnos, l am căutat de mult timp.

  • Intensitatea.
  • Niciunul.

Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest