Alege produse din gama de îngrijire a tenului de peste 63 LEI și primiți gratuit un balsam de buze spinner la plasarea comenzii. 

Givenchy Pour Homme Blue Label Apă de toaletă pentru bărbați

În stoc   |  (ID: )
212,00 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

parfumul apei de toaletă pentru bărbați Givenchy Pour Homme Blue Label* este adeptul parfumuluiGivenchy Pour Homme*. Aceasta este versiunea ei relaxantă și optimistă, care vă va regla pozitiv în fiecare zi nouă. Parfumul proaspăt, dinamic, lansat în 2004, este destinat bărbaților activi care sunt liberi în trup și spirit. Parfumul este elegant, dar ascunde și urme de rebeliune sub formă de ingrediente contrastante.

Parfum proaspăt pentru bărbați

Ce fructe vă vor oferi o doză mai mare de băuturi răcoritoare decât citricele, care formează acordurile introductive ale parfumului? Inima parfumului se bazează pe note parfumate contrastante, lavanda aromată se amestecă cu aroma de cardamom și este completată de aroma de artemisie și un indiciu picant de piper. Tonurile de bază sunt reprezentate de vetiver, cedru și oliban. Întotdeauna pas în noua zi cu piciorul drept cu apă de toaletă Givenchy Pour Homme Blue Label.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 5.0

(evaluat de 1x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 1x review

Review 1x

Recenzie client - Compari.ro

Super ok .

Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă