GUESS Seductive Sunkissed Apă de toaletă pentru femei

În stoc   |  (ID: )
119,70 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Apa de toaletă GASS Seductive Sunkissed este un parfum floral de doamne lemnoase, cu accente irezistibile de iasomie, vanilie și lemn de abanos. În plus, veți primi apă de toaletă sexy cu accente pudrate, într-o sticlă frumoasă din sticlă solidă. Veți aprecia, de asemenea, ei rezistența sa extraordinară. Apa de toaletă Guess Seductive Sunkissed a intrat pe piață în 2012, ca un adept al compoziției cu doi ani mai vechi Guess Seductive cu aroma dominantă de vanilie, pere și mosc.

Parfum pentru romantismul secolului XXI

Parfumul feminin ghici Seductive Sunkissed caracterizează primul miros de pere suculent, grapefruit și zmeură. După câteva minute, se adaugă iasomie intoxicantă, vanilie dulce și orhidee exotică. Baza apei de toaletă este făcută din lemn de abanos, violet și mosc, a cărui atingere senzuală va lăsa o amprentă foarte atractivă pe piele. Apa de toaletă Seductive Sunkissed este un parfum ideal pentru o femeie care nu intenționează să renunțe la fundația ei romantică chiar și în secolul XXI oarecum tehnocratic.

** Seductive California Kiss

Marca de moda Guess a fost inspirată de însorita California, orașul Los Angeles și locuitorii săi atunci când creează apă de toaletă GASS Seductive Sunkissed. Împreună cu renumitul parfumier Bernard Ellena, ea a vrut să creeze un parfum care să completeze perfect hainele mărcii GASS și să ridice încrederea purtătorului său. Încurajați-vă carisma feminină cu parfumul de Seductive Sunkissed și bucurați-vă de atenția pe care o veți observa oriunde veți apărea cu ea.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 5.0

(evaluat de 2x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 2x review

Review 2x


Recenzie client - Compari.ro

L-am comandat datorită aromelor dulci din combinație.

  • Ține cam 4 6 h... E in conținut mare și are un preț accesibil.
  • E puțin înțepător dacă te dai cu mult.
Recenzie client - Compari.ro

Curiozitatea

  • Este superb si persista
  • Nu are minusuri

Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest