Hermes Eau de Néroli Doré Apă de colonie unisex

Descrierea produsului

Thierry Hermés, fondatorul renumitului brand cu același nume, sa concentrat pe produse de lux exclusive și de calitate premium. Produsele realizate din cea mai fină piele sub formă de genți de mână, accesorii, încălțăminte, bijuterii, eșarfe de mătase de renume mondial, dar și porțelan, acesta este principalul sortiment de fabrici de lux cu tradiție familială. Ca majoritatea caselor de modă, Hermés a decis să facă un pas în direcția cea bună și și-a creat colecția de parfumuri. Acestea sunt proiectate de cei mai buni parfumieri din industrie, din 1944.

Citrus apă de colonie Hermés Eau de Néroli Doré este opera celebrului parfumier Jean-Claude Ellen. El a oftat că ingredientul său preferat, o esență rară și costisitoare a nerolilor, este doar modestă în majoritatea parfumurilor de astăzi. Acest lucru la condus la ideea de a crea o compoziție parfumată, unde nu va salva esența unei flori de portocal. Și astfel, în 2016 a venit în lume Eau de Néroli Doré. Creat de Ellen din dragoste pură ca o luptă imaginară împotriva vieţii de zi cu zi. Tonul central al apei de colonie este format din neroli, care este și mai accentuat de aroma suculentă a portocalelor amare conținute în notele de vârf ale parfumului. În baza Eau de Néroli Doré, șofranul intens și la fel de rar este cunoscut despre el însuși, ceea ce sporește și mai mult vivacitatea rezultată a parfumului.

Sticla galbenă luminată optimistă vă va ridica starea de spirit nu numai în lunile de toamnă și de iarnă. Apă de colonie care este o odă a prospețimii și saturației tuturor ingredientelor implicate. Acesta este un parfum unisex vesel și jucăuș, care este o celebrare a artei de a trăi.

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: