James Bond 007 James Bond 007 For Women III Apă de parfum pentru femei

În stoc   |  (ID: )
52,10 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

James Bond 007 pentru femei III Apa parfumată este un parfum pe tot parcursul anului, cu acorduri tropicale dulci, conceput pentru o femeie aventuroasă. Marca James Bond 007 reprezintă parfumuri interesante pentru bărbați și femei inspirate de legendarul spion britanic. Potrivit pentru personalități puternice care nu se tem să se arate și doresc să fie mereu în centrul atenției.

Fructe și flori exotice senzuale strălucind în soare

Parfum James Bond pentru femei 007 pentru femei III vă va contura cu note suculente de fructe de ananas și papaya. Inima lui este plină de soare și flori exotice — parfumul de plumeria și ylang-ylang. În cele din urmă, compoziția senzuală de parfum este ancorată de **patchouli, lemn de santal și rășină benzoe. Aroma lui James Bond 007 Pentru femei III aparține deodorant și loțiune de corp.

Unu, doi, trei... James Bond 007 nu se plictisește niciodată!

Apă parfumată James Bond 007 Pentru femei III a intrat pe piața 2017, la scurt timp după predecesorii săi, seara „1” din 2015 și variația zilnică, aroma James Bond 007 Pentru femei II (2016) . „Troika” a fost anunțată ca apă parfumată „periculos de seducătoare”, iar în sprijinul acestei afirmații a primit și o sticlă purpurie misterioasă. Toate cele trei parfumuri sunt compilate pe o temă de flori orientale, dar fiecare conține unele idee nouă**. Fața „troicii” a devenit actrița Caterina Murino, cunoscută din filmul James Bond Casino Royale. Apă parfumată James Bond 007 James Bond 007 Pentru femei III vă va primi printre starurile de pe covorul roșu!

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 4.0

(evaluat de 2x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 2x review

Review 2x


Recenzie client - Compari.ro

E super ok

Recenzie client - Compari.ro

Parfum ok


Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest