Jövan Musk White Apă de toaletă pentru femei

În stoc   |  (ID: )
51,70 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Apa de toaletă Jovan Musk White este o compoziție pasională cu mosc moale, care subliniază personalitatea și imediata ta. Lăsați-o să fie sedusă în primul rând și veți vedea că totul va veni de la sine. Obțineți un accesoriu de parfumuri de zi cu zi, dovedit, care poate să uimească senzațiile** și să deschidă ușa unor experiențe intense...

parfumul de mosc afrodisiac

Parfumul feminin legendar Jovan Musk White este plin de parfum puternic și foarte seducător de mosc, completat de coardă de caprifoi, ylang-ylang, iasomie, ambră și lemn rar. Parfumul cald de mosc Musk se află pe piață din 1972. Amestec floral delicat cu eleganță inconspicuoasă, dovedit de generații, este acum disponibil și sub formă de apă de toaletă modernizată.

Rating Jovan Musk Alb

Din abundența recenziilor pe Internet alegem: Mosc alb pur la un preț imbatabil.” „Parfum pentru utilizarea de zi cu zi, cu care puteți merge la lucru și nu ofensa pe nimeni. Chiar și omul tău va aprecia că miroși mereu parfumul natural dulce. Jovan Musk White este un parfum frumos pe care îl port în mod regulat în orice vreme, iar când mă epuizez, cumpăr imediat unul nou. „E ca o suflare de prospețime și puritate, ca o îmbrățișare liniștitoare. Am răsfățat-o dimineața și seara după baie și am stropit-o și în lenjerie de pat și perdele. „###O învăluire de parfum.” „Rezistă aproximativ 3 ore. Disponibilitatea prețului apei de toaletă Jovan Musk White cu siguranță nu înseamnă că miroase ieftin. „Un miros al naibii de senzual. Iartă-mă onestitate, dar pentru mine sex într-o sticlă!

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest