Comandă produse C-THRU de 45 LEI și bucură-te de gelul de duș Luminous Emerald GRATUIT.

Juicy Couture Couture Couture Apă de parfum pentru femei

În stoc   |  (ID: )
121,40 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Couture Couture apa parfumată de la Juicy Couture este un parfum floral oriental din 2009 de care te vei îndrăgosti. Compoziție moale, ușor dulce evocă o plimbare prin grădina înflorită. Ce femeie nu ar vrea! Și atât de ușor, chiar și într-o zi uscată de iarnă. Doar deschideți capacul de aur magnific al apei parfumate, bucurați-vă de aroma fabuloasă și visează...

Parfum anual de prune și iasomie

Parfum foarte feminin Couture Couture deschide mandarine, grapefruit și flori de portocali africane. Inima lui e plină de iasomie, caprifoi şi prune. În baza afrodisiacă se dezvoltă ambră caldă, vanilie și lemn de santal. Apa parfumată a lui Juicy Couture Couture este un parfum purpentru o femeie pasionată**, pe care o va însoți pe tot parcursul anului.

Din recenzie: Orientul pare atât de aproape...

  • parfum uimitor. Ea mi-a obţinut. O rezistență puțin mai slabă, dar nu mă deranjează să mă ocup de ea „, scrie utilizatorul Terry. Dimpotrivă, Jarka spune: „Fără mulțime, rezistență foarte bună.” Revizuirea anonimă marchează parfumul Couture la fel de frumos și plăcut. Ea observă, de asemenea, ambalajul: „Flakonek amintește de o răceală de ciocolată, dar parfumul este mai important în finală.” Jana spune: * „*Parfumul cel mai luxos de până acum am încercat vreodată! Am luat-o de la Sweet ca un cadou. Îţi pot recomanda doar... când îl porţi, pe cei din jurul vostru simt Orientul de la distanţă, şi nu le va lăsa să se răcească. Toata lumea ma intreaba cu ce port... si sticla e minunata! „

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 4.0

(evaluat de 2x)

  • 67 % dintre clienţi recomandă
  • 2x review

Review 2x


Anca D.
Recenzie client - Parfimo.ro

3.5

  • Mirosul se schimba dupa prima aplicare - se modifica pe masura ce trec orele, as spune ca e un parfum de primavara, toamna, rezista undeva la 3-4 ore. Are un miros as spune oriental - floral.
  • Ma asteptam sa persiste mai mult.
Bocse S.
Comentariu vizitator - Parfimo.ro

Mirosul fin, rafinat pe care-l are

  • Prima oara l-am achizitionat din OrioCenter Milano, in urma cu multi ani, cand m-am indragostit de mirosul fin, rafinat pe care-l are.
  • Ador acest parfum si mi se potriveste ca o ,,manusa,,!
  • Este si ... putin probabil sa nu ramana parfumul meu preferat :)

Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă