Kallos Cosmetics Gogo

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:

Despre produse Kallos Cosmetics Gogo

„Șampon grozav, păr parfumat, frumos, preț minunat. Cumpăr în mod repetat. „ Sunteți interesat de ceea ce vorbim? O astfel de recenzie a fost primită de la doamna Dana, șampon regenerator și hrănitor, pentru Reparare din linia cosmetică Kallos Cosmetics Gogo. Clienții noștri apreciază aroma plăcută și prețul scăzut al gelului de duș revigorant Gogo Refreshing sau fixarea puternică a gelului de păr din această serie. Cu acestea pur și simplu creați o coafură după preferințele dvs., iar aceasta din urmă se va păstra pe tot parcursul zilei.

Kallos Cosmetics Gogo: Super cosmetice pentru o gură de aer

Kallos Cosmetics, astăzi populară în Europa și în străinătate, a fost fondată în 1978 la Budapesta. Acesta include produse cosmetice de mare volum și disponibile pe scară largă pentru păr, corp, piele și machiaj. Cele mai renumite sunt produsele cosmetice pentru păr Kallos, care include șampoane moderne, balsamuri, loțiuni de regenerare, măști, uleiuri nutritive, produse de styling, lacuri... De asemenea, foarte căutat este Kallos Cosmetics Gogo — cosmetice practice pentru utilizarea de zi cu zi în ambalaje colorate.

Recomandări pentru îngrijirea părului și a corpului cu Kallos Cosmetics Gogo

Despre șamponul Gogo Repair știți deja cum să-l cumpărați? Desigur, același balsam de regenerare, refacerea părului deteriorat sau crema de mâini cu uleiuri nutritive. Toate produsele Gogo Repair au un design roz proaspăt. Apoi, există o loțiune galbenă jubilantă hidratantă de corp care este imediat absorbită și nu lasă un film gras pe piele. De asemenea, are recenzii excelente, de exemplu: „Cremoasă, se distribuie bine, preț minunat.” Produsele comandate pe scară largă din gama Kallos Cosmetics Gogo includ șamponul uscat în ambalaj turcoaz albastru, conceput pentru toate tipurile de păr. Doar aplicați-l la rădăcinile părului, frecați-l, pieptănați-l și puteți ieși imediat! **

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: