Cadou paleta Gabriella Salvete Yes, I Do! You Are My Everything la comenzi din brandul Gabriella Salvete de peste 60 LEI.

Montblanc Presence Apă de toaletă pentru bărbați

În stoc   |  (ID: )
116,80 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Dacă doriți să atrageți atenția asupra dvs., atingeți pentru Montblanc Presence** apă de toaletă. Acest parfum oriental-picant ascunde o atingere puternică a Orientului, care nu este pentru fiecare om. Captivează un bărbat carismatic, care nu se teme de parfumuri mai clare.

Tonurile de sus care adaugă picanteria ghimbirului, scorțișoară, bergamotă și cardamom. Interacțiunea acestor ingrediente vă va adăuga masculinității. Rafinamentul plăcut oferă inima parfumului, care este format dintr-un măr verde, salvie medicală și heliotrop. Impresia generală a atractivității este obținută datorită bazei lemnoase a întregii compoziții. Interacțiunea lemnului de tec cu lemn de santal, mosc alb, boabe tonka și chihlimbar vă va absorbi complet.

Ieșiți din linie, fiți orbitor și unmissable cu prezența de la Montblanc. Un astfel de parfum vă va da o scânteie și fiecare femeie se va întoarce imediat în spatele tău. Toaleta este potrivită pentru un bărbat de viață cu un cunoștință care este încrezător și de succes. Cu acest parfum veți avea o notă strălucitoare de irezistibilitate care vă va însoți toată ziua.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest