Obțineți cadou o husă de telefon mobil HUGO BOSS Jeans la comenzi de produse HUGO BOSS HUGO de peste 119 LEI.

Montblanc Presence d´Une Femme Apă de toaletă pentru femei

În stoc   |  (ID: )
118,90 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

  • Aromă oriental-florală* pentru femei Prezența d' Une Femme de la atelierul de Montblanc** va străluci zilele tale pe duna de nisip fierbinte deșert iradiat de soare. Parfumul lansat în 2002 este plin de ingrediente intense care vă adaptează întotdeauna la o notă luxoasă elegantă, cu o doză plăcută de senzualitate. Aroma sa vă va da încredere și vă veți simți puternic și sexy.

Introducerea unei variații pompoase este o combinație de ruinare de portocale suculente și piper ascuțit. Acest lucru este înmuiat în inima esenței romantice tandru de orhidee exotice și ciclamen, care la sfârșitul anului sunt încălzite cu note rare de lemn roz brazilian cu lemn de santal, mahon și dulce un ton delicios de floare de vanilie.

Pentru nota sa ușor picantă, Prezența d' Une Femme ascunde un temperament masculin care vă oferă un drajf și o mișcare perfectă pe obiectiv. Nu fi surprins, într-adevăr este un parfum pentru femei, care prin aceasta este unic, dar nu este potrivit pentru fiecare femeie. Este un companion ideal pentru sezonul de iarnă, când vă poate aduce arme calde și prietenoase în fiecare zi. Eleganta, sofisticare si determinare cu aroma de vanilie — toate acestea sunt purtate de Montblanc Presence d' Une Femme** Apa de toaletă.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 5.0

(evaluat de 1x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 1x review

Review 1x

Recenzie client - Compari.ro

E un parfum superb, mai spre unisex, foarte plăcut, răcoros și intens! !

  • L-am cumpărat de mai multe ori, este unul dintre preferatele mele!
  • Nu lipsește nimic! !
Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest