Montblanc Presence d´Une Femme Apă de toaletă pentru femei

Descrierea produsului

  • Aromă oriental-florală* pentru femei Prezența d' Une Femme de la atelierul de Montblanc** va străluci zilele tale pe duna de nisip fierbinte deșert iradiat de soare. Parfumul lansat în 2002 este plin de ingrediente intense care vă adaptează întotdeauna la o notă luxoasă elegantă, cu o doză plăcută de senzualitate. Aroma sa vă va da încredere și vă veți simți puternic și sexy.

Introducerea unei variații pompoase este o combinație de ruinare de portocale suculente și piper ascuțit. Acest lucru este înmuiat în inima esenței romantice tandru de orhidee exotice și ciclamen, care la sfârșitul anului sunt încălzite cu note rare de lemn roz brazilian cu lemn de santal, mahon și dulce un ton delicios de floare de vanilie.

Pentru nota sa ușor picantă, Prezența d' Une Femme ascunde un temperament masculin care vă oferă un drajf și o mișcare perfectă pe obiectiv. Nu fi surprins, într-adevăr este un parfum pentru femei, care prin aceasta este unic, dar nu este potrivit pentru fiecare femeie. Este un companion ideal pentru sezonul de iarnă, când vă poate aduce arme calde și prietenoase în fiecare zi. Eleganta, sofisticare si determinare cu aroma de vanilie — toate acestea sunt purtate de Montblanc Presence d' Une Femme** Apa de toaletă.

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: