Filtrați setările
Gen
  • Bărbaţi
  • Femei
  • Unisex
  • Copii
Brand

Nu s-a găsit niciun rezultat.

Volum
-

Ochelari de soare

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Ochelari de soare

Ochelarii de soare trebuie să fie întotdeauna la îndemână, deoarece protejează sănătatea ochilor și pielea sensibilă din jurul lor. Ele ajută, de asemenea, la prevenirea apariției ridurilor oculare. Cea mai importantă cerință pentru ochelarii de soare este filtrarea radiațiilor UVA și UVB, în special pentru apă, nisip și zăpadă. În ceea ce privește performanța filtrului UV (gradul 0 la 4), nu contează dacă ochelarii de soare sunt mai întunecați sau mai ușori. Ochelarii de soare buni sunt pentru toți membrii familiei, inclusiv copiii, atât la mare, cât și la munte. Dacă nu sunteți sigur de calitatea ochelarilor de soare, puteți măsura filtrul UV la optică.

Sfaturi privind ochelarii de soare de marcă

De exemplu, ochelarii de soare pentru copii cu protecție maximă UV de la Dialfa Pharmaceuticals sunt foarte căutați. Decorează-le cu eroii din desene — Spiderman, Hello Kitty sau Tom & Jerry. Ochelarii de soare sunt, de asemenea, fabricați de branduri de modă de renume mondial Dolce&Gabbana, Chloé, Laura Biagiotti și TOM FORD. Cu noi puteți comanda în principal parfumurile și noutățile lor.

Sfaturi privind produsele cosmetice pentru bronzare

La fel ca ochelarii de soare, [cosmeticele pentru bronzare] sunt esențiale pentru protejarea împotriva radiațiilor UV periculoase. Aruncați o privire la gama largă de produse în magazinul nostru electronic. Oferim produse de bronzare pentru față, corp, produse de bronzare, produse cosmetice autobronzante și balsamuri pentru buze cu SPF. Mărcile cu eficiență dovedită sunt PIZ BUIN, Malibu și Eucerin. Dotați-vă cu ochelari de soare de încredere și cosmetice de bronz, vă puteți expune la soare fără teamă!

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest