Parfum cu lemn de santal

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Parfum cu lemn de santal

Folosești de ani de zile parfumuri florale dulci sau de vanilie? Credeți că este timpul pentru ceva mai sofisticat? Atunci parfumul tău preferat cu aromă de lemn de santal va fi perfect pentru tine. Lemnul de santal este un element de bază al parfumurilor care poate fi găsit în multe parfumuri populare. Dar atunci când primești un parfum în care predomină lemnul de santal, te poți pregăti pentru o avalanșă de complimente de genul: "Miroși foarte bine".

Începuturile lemnului de santal

Lemnul de santal și efectele sale sunt cunoscute de omenire de mii de ani. În India antică, de unde sunt originari acești arbori, ei erau arși în templele de acolo și sunt considerați sacri și astăzi. Parfumul de lemn de santal era menit să îi apropie pe credincioși de esența hinduismului și era important și pentru alte mari religii, precum islamul și budismul. Vechii egipteni importau lemn de santal și îl foloseau în medicină și îmbălsămare. De asemenea, are un loc important în medicina tradițională indiană și chineză.  

Astăzi este folosit în aromaterapie pentru a ameliora stresul, anxietatea, nervozitatea și depresia. Parfumul calmant vă relaxează pur și simplu simțurile. Nu în ultimul rând, lemnul de santal a fost folosit de către cei mai importanți parfumieri din lume timp de mulți ani, creând parfumuri legendare. Acesta joacă un rol vital în parfumurile arăbești tradiționale, în parfumurile de nișă de astăzi și în parfumurile de designer.

Ce sunt parfumurile din lemn de santal?

Ingredientul cel mai des întâlnit în notele de bază ale unui parfum, lemnul de santal oferă o aromă lemnoasă orientală plăcută. Spre deosebire de alte ingrediente lemnoase, mirosul lemnului de santal nu este la fel de înțepător sau afumat. Mai degrabă, este exotic, dulce cald și onctuos, cu un final ușor moscat. Acesta durează foarte mult timp, accentuând celelalte ingrediente și conferind o profunzime și o cremozitate elegantă parfumului.

Și ce alte note puteți găsi în parfumurile cu lemn de santal? Sunt multe, pentru că acest ingredient fuzionează cu aproape toate ingredientele. Se îmbină frumos cu citricele și cu o varietate de flori, cum ar fi lavanda, iasomia, irisul, trandafirul și geraniul. Se găsește adesea alături de acorduri de chihlimbar, tămâie, patchouli, cedru și mirodenii precum cuișoarele și piperul negru. Aruncați o privire la gama noastră și găsiți combinația ideală. Vă prezentăm parfumuri cu aromă de lemn de santal.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest