Parfum cu nucă de cocos

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Parfum cu nucă de cocos

Vrei să fii transportat pe o plajă tropicală chiar acum? Să te bucuri de soarele fierbinte, să asculți stropii mării și să te lași purtat de atmosfera lipsită de griji a verii? Nimic nu te va duce acolo mai repede decât parfumul de nucă de cocos. Parfumul unic de nucă de cocos acționează ca un bilet de acces către un paradis exotic.

Oamenii asociază adesea mirosul de nucă de cocos cu produsele cosmetice de bronzare și nu se înșeală. Producătorilor de creme de protecție solară le place să aleagă aroma tropicală de nucă de cocos, dar aici nu iese în evidență la fel de mult ca în parfumuri. Parfumul de nucă de cocos poate fi o adevărată "capodoperă". Pregătește-te pentru un miros unic, mult mai ușor și mai proaspăt decât cel al cremei de protecție solară.

Nuca de cocos care anunță sosirea verii

Când exploratorii europeni din secolul al XVI-lea descopereau treptat insulele pitorești din Pacific, au dat peste un fruct necunoscut până atunci, cu o coajă foarte tare. Apa dulce de nucă de cocos și pulpa albă și suculentă i-au atras imediat nu numai pe ei, ci, în timp, pe aproape toți cei care au avut ocazia să guste acest fruct exotic.

Nuca de cocos și-a găsit rapid locul în rețete pentru tot felul de delicatese, dar și în medicina alternativă. Uleiul de nucă de cocos este una dintre vedetele îngrijirii pielii și părului și poate fi găsit în nenumărate produse de înfrumusețare. Și, nu în ultimul rând, mirosul de nucă de cocos strălucește în parfumurile moderne.

Cum miroase parfumul de nucă de cocos?

Cunoaștem cu toții mirosul de nucă de cocos, care poate evoca sentimente de fericire și mulțumire. Dar cum miroase nuca de cocos în parfum? Categoric nu vă așteptați la ceva prea dulce. Parfumurile de nucă de cocos sunt, de obicei, pline de un miros exotic, de fructe cu nucă, care păstrează o prospețime plăcută. Ca și senzația unei brize ușoare de vară. Tocmai de aceea, parfumurile de nucă de cocos sunt perfecte pentru zilele călduroase de primăvară și vară. Dar au ceva de oferit și în timpul iernii. Ele pot trezi starea de spirit înălțătoare a distracției de vară chiar și în cea mai rece zi a anului.

Nuca de cocos poate fi găsită atât în parfumurile pentru femei, cât și în cele pentru bărbați. Poate că este ingredientul vedetă numărul unu, dar poate juca vioara a doua cu aceeași grație. Descoperiți cele mai frumoase combinații ale sale. Se potrivește bine cu flori și fructe. Crinul, iasomia, violetele, neroli, floarea de portocal, citricele și piersicile sunt asocieri populare. Parfumierii amestecă adesea nuca de cocos cu vanilie, lemn de santal, mosc, coniac sau ciocolată. Alegeți-vă parfumul de nucă de cocos și bucurați-vă de un moment de vară oricând doriți.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest