Filtrați setările

Parfum de ceai verde

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Parfum de ceai verde

Vă lipsește energia și vă simțiți adesea obosită? O ceașcă bună de ceai verde de calitate este garantat să vă repună pe picioare. Vă va reîmprospăta, vă va da un impuls și vă va stimula determinarea de a face tot ceea ce vă doriți. Iar parfumurile cu aromă de ceai verde oferă același efect.

Ceaiul verde și puterile sale benefice

Ceaiul și-a început marea glorie cu mult timp în urmă, în China. Primele înregistrări datează din anul 5000 î.Hr. dar la acea vreme planta nu era încă folosită pentru a face ceai așa cum îl cunoaștem astăzi. Ea funcționa ca o plantă medicinală de sine stătătoare. Populara băutură caldă nu a fost preparată decât câteva mii de ani mai târziu. Legenda spune că o simplă coincidență a stat la baza creării ritualului acum popular. Pe scurt, cineva a scăpat frunze de ceai într-o ceașcă cu apă caldă. Gustul plăcut și efectul răcoritor fără precedent au fermecat imediat pe toată lumea. Cu toate acestea, doar oamenii mai bogați își puteau permite petreceri cu ceai, deoarece ceaiul a fost considerat un produs de lux pentru o perioadă destul de lungă de timp. În ciuda popularității sale, ceaiul nu a ajuns în Europa până în secolul al XVI-lea.

Astăzi, miliarde de oameni nu își pot imagina viața fără ceașca lor zilnică de ceai. Ceaiul negru este ceaiul cel mai des consumat, dar și ceaiul verde câștigă treptat un număr mare de adepți. Nu doar că are un gust grozav și acționează ca un stimulent de încredere pentru energie, dar are și un efect foarte pozitiv asupra sănătății. Acesta conține o mulțime de nutrienți și antioxidanți care stimulează sistemul imunitar, previn îmbătrânirea prematură a pielii și, de asemenea, promovează arderea caloriilor. Din ce în ce mai mulți oameni își înlocuiesc iubita cafea cu ceaiul verde.

Cum miroase parfumul de ceai verde?

Ceaiul a intrat relativ târziu în atenția parfumierilor, iar primele parfumuri cu aromă de ceai verde au apărut pe piață abia în anii 1990. Cel mai faimos dintre acestea a fost legendarul Green Tea de la Elizabeth Arden, care este încă îndrăgit de milioane de femei și care există în zeci de variante.

Ceaiul verde că ingredient, miroase foarte proaspăt. Mirosul dulce, ierbos și verde din parfum e răspunzător de o explozie unică de prospețime și de o energie nebănuită. Bucurați-vă de ceaiul preferat chiar și de mai multe ori pe zi datorită parfumurilor iubite cu aromă de ceai verde!

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest