Filtrați setările

Parfum de lăcrămioare

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Parfum de lăcrămioare

Imaginați-vă prima zi caldă a anului. Bucurați-vă de primele raze timide de soare și respirați adânc. Simțiți mirosul de lăcrămioare? Florile albe parfumate, care întruchipează venirea primăverii, sunt unul dintre cele mai apreciate ingrediente din parfumuri. Lăcrămioara este un element de bază atemporal, care a avut un loc ferm în parfumerie poate încă din primele sale zile. Haideți să aruncăm o privire mai atentă asupra parfumurilor cu lăcrămioare.

Simbol al fericirii, al dragostei și al speranței

Oamenii au crezut întotdeauna în puterea misterioasă a lăcrămioarelor. Această floare este adesea asociată cu dragostea, speranța și noile începuturi și este considerată, în general, un simbol al norocului. Acesta este motivul pentru care miresele l-au adăugat adesea în buchetele de nuntă, poate încă de pe vremea reginei Victoria. Kate Middleton a purtat, de asemenea, un buchet de lăcrămioare atunci când s-a căsătorit cu prințul William al Marii Britanii.

Se spune că lăcrămioarele au fost iubite și de Christian Dior, care a introdus primul (și cu siguranță nu ultimul) parfum de lăcrămioare în anii 1950. La fel ca multe dintre tendințele pe care celebrul designer le-a avut în spate, cel al lăcrămioarelor este încă foarte popular în parfumuri și astăzi.

În vremuri mai vechi, ați fi regăsit lăcrămioarele în multe superstiții și legende. Una dintre ele susține că lăcrămioarele au crescut din lacrimile Evei după ce a fost alungată din Grădina Edenului. Strămoșii noștri chiar credeau că micile flori albe îi vor proteja de magia neagră. Oare parfumurile de lăcrămioare au această putere? Merită încercate!

Cum miroase parfumul de lăcrămioare?

Ar fi greu să găsești un parfum mai tipic de primăvară. Parfumul de lăcrămioare este floral și verde, și poate avea nuanțe acvatice, de iasomie dulce, săpun, lămâie și ușor picante. Un parfum foarte delicat, curat și proaspăt pe care îl veți găsi în cele mai populare parfumuri din lume.

Lăcrămioarele și-au câștigat fanii ca parfum cu un singur ingredient și atrag alte milioane de persoane ca parte a unor compoziții parfumate elaborate. Conferă prospețime și o anumită inocență notelor florale precum iasomia, trandafirul și bujorul. De asemenea, se îmbină minunat cu ingrediente mai expresive, încercați o combinație cu patchouli, lemn de santal sau vetiver. Alege parfumul de lăcrămioare!

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest