Parfum de liliac

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Parfum de liliac

Poate că ai trecut pe lângă un liliac la școală, poate că bunica ta avea unul în grădină, poate că a crescut lângă locul tău de joacă preferat. Un lucru este sigur. Atunci când înflorea, întreaga zonă se umplea de un miros frumos, iar farmecul micilor sale flori îți tăia respirația. Liliacul înflorit însemna promisiunea unei veri dulci, pline de aventură, lene și poate chiar câteva iubiri. Când îl miroși acum, ca adult, cu siguranță îți vei aminti cu siguranță multe amintiri frumoase din copilărie. Iar amintirile tale dragi pot fi alături de tine oricând îți dorești. Mulțumită popularului parfum de liliac.

Liliacul ca muză florală preferată

Cu parfumul său floral delicat și florile sale încântătoare, liliacul a reușit să inspire nenumărați artiști, de la poeți și compozitori la pictori și scriitori. Se spune că vechile civilizații celtice credeau că liliacul îi putea transporta pe oameni pe tărâmul zânelor și în lumea de dincolo. Creștinii au decorat rozariile cu liliac pentru ca florile de liliac să îi însoțească pe pelerini în călătoriile lor.

Există, de asemenea, un simbolism bogat asociat cu acest copac înflorit. Se spune că liliacul alb reprezintă inocența și prima dragoste, în timp ce liliacul mov reprezintă dragostea care este deja în plină floare. Liliacul este un simbol al frumuseții, al renașterii și al vieții noi. În medicina alternativă, a funcționat ca un remediu natural pentru problemele pielii, regenerând rănile mici, zgârieturile și pielea arsă de soare. S-a demonstrat că mirosul calmant al liliacului are un efect benefic asupra sistemului nervos.

Cum miroase parfumul de liliac?

Pregătește-te pentru un parfum floral încântător, care este moale, proaspăt și cremos. De asemenea, puteți simți nuanțele dulci de miere și migdale din parfumul romantic de liliac. Prospețime de primăvară, feminitate inocentă și eleganță nepăsătoare. Un parfum înălțător și de neuitat. În parfumurile de liliac, veți găsi acest ingredient sub forma unui compus sintetic. În urmă cu mai bine de 100 de ani, a fost unul dintre primele parfumuri florale pe care parfumierii au învățat să le imite.

Liliacul se găsește adesea chiar în vârful piramidei parfumurilor și se regăsește cel mai adesea în parfumurile pentru femei. Se poate regăsi și în cele pentru bărbați, de obicei ca un contrast față de ingredientele puternic masculine. Parfumierilor le place să completeze liliacul cu alte parfumuri florale, precum și cu parfumuri lemnoase, orientale, fructate și citrice. Îl veți găsi asociat cu portocale și bergamotă, trandafiri, violete și flori de cireș, lemn de santal, pin, mosc și patchouli. Sau cu multe alte ingrediente. Parfumurile de liliac sunt pur și simplu un succes recent care nu ar trebui să lipsească din colecția ta de parfumuri.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest