Parfum de mere

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Parfum de mere

Puține fructe sunt atât de populare în rândul oamenilor (și atât de răspândite) ca mărul. Fructul rotund al mărului este cunoscut în întreaga lume și, credeți sau nu, veți găsi peste 7.000 de soiuri de mere în livezile din întreaga lume. Merele sunt un ingredient popular în deserturi și cocktailuri, sunt foarte gustoase ca atare, iar datorită mirosului lor frumos nu este o surpriză că parfumierii apelează adesea la ele. Parfumurile de mere se află pe valul parfumurilor populare de tip floral-fructat, iar popularitatea lor este încă în creștere.

De ce suntem atât de atrași de merele (interzise)?

De unde provine zicala conform căreia fructele interzise au cel mai bun gust? Nu cumva mărul proverbial din Pomul Cunoașterii a fost cel care a atras-o pe Eva atât de mult timp încât, în cele din urmă, nu i-a mai putut rezista? Mărul care i-a alungat pe Adam și Eva din Eden? Dar, cu mâna pe inimă, ați fi în stare să vă rețineți la vederea fructului suculent și strălucitor, cu mirosul său ușor fructat?

Mirosul merelor ne însoțește de obicei pe tot parcursul vieții și acționează ca un declanșator unic pentru amintirile din copilărie. De obicei, este unul dintre primele fructe pe care le gustați, îl veți găsi în aproape toate gustările copiilor și cu siguranță vă veți aminti mirosul legendar al strudelului de sărbători al bunicii dumneavoastră. Oamenii adoră lumânările cu miros de măr, dar și cosmeticele pentru păr sau chiar dulciurile. Parfumul de măr a fost popular în epoca medievală a parfumurilor arabești de lux.

Cum miros parfumurile cu mere?

Nu există un răspuns simplu la această întrebare. La fel cum diferitele tipuri de mere variază în ceea ce privește gustul, asa și aromele lor. Parfumurile de mere pot fi dulci și suculente, în timp ce în altele veți găsi note răcoritoare și ușor picante de mere mai acrișoare. Un parfum ușor de fructe te poate umple de energie, este irezistibil, modern și periculos de captivant. Spre deosebire de multe alte ingrediente fructate, veți recunoaște imediat merele.

Până acum, mărul nu a fost vedeta unei compoziții de parfum, dar astăzi puteți găsi multe parfumuri de succes în care acest fruct joacă rolul principal. Parfumurile cu mere sunt deosebit de potrivite pentru uzul zilnic, mai ales în sezoanele calde, și vă vor completa perfect ținuta, de exemplu, în mijlocul unei zile fierbinți de vară. Și cu ce se asortează merele în continuare? Cele mai populare combinații includ scorțișoara cu vanilie, lemn de cedru, ambră, piper roz, lămâie și alte note fructate. Alege-ți parfumul cu mere pentru a face fiecare zi mai plăcută!

 

 

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest